Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonovo jópofa, de szerintem ebben a kategóriában és árban biztos vannak, más alternatívák is....
-
scuynat
csendes tag
mondja már meg valaki, miért jó ez a "szigetes" billentyűzet, mert én eddig csak szívtam vele...
-
DriderG
tag
Ez az Onkyo külsőre egy elég gagyi első generációs Eee PC utánzatnak tűnik, viszont a Lenovo tényleg szép, le a kalappal!
-
D.Orion
veterán
380 dollárt kell kifizetni érte. Ajj, de szeretnék itthon ennyiért venni egy ilyet. Ha kell kifizetem dollárban.

-
bwoay
nagyúr
x200s-t használok, tényleg nagyon sokáig bírja (amúgy a LED-es kijelző csak opció, nem mindegyikben van ilyen), de még a 11-et is soknak tartom. Mármint biztos tud ennyit, csak nem valós körülmények között. Az Elitebook meg valami irdatlan kiegészítő akksival tudta azt az üzemidőt. igaz, 23ó 30p felett teljesített

-
HXY
addikt
Sima X200 9 cellás akkuval 8 órát simán elmegy.
Az X200s-nek meg P8400 helyett SL9400 cpu-ja van, led-es kijelzője amik sokkal kevesebbet fogyasztanak, ezért ha a 13 nem is (gyártói túlzás), de a 11 óra reálisnak mondható.De anno volt itt a PH-n egy HP EliteBook, ami valami 20 órát ment...

Most vettem egy tartalék telefont a Vodától: Nokia 1208.
A gyártó állítása szerint 15 napos készenléti ideje van.
Ha hiszitek, ha nem tényleg csak kéthetente kell töltenem, pedig minden nap ez ébreszt, és pár percet is beszélek rajta. 3000 Ft-ért szerintem nagyon bestbuy. -
Alchemist
addikt
Az IdeaPadnak eléggé gagyi játékszer kinézete van egy Thinkpadhez képest.
-
Laci.M
senior tag
Kíváncsi leszek én ezekre az árakra mire ideér Magyarországra

-
Eddie141
senior tag
-
A lenovo nagyon tetszik,azért kíváncsi lennék rá,hogy valóban ennyit bir az akksija?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop.
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/256 FHD
- Macbook Air 2017 13" (1,8ghz/8gb/128gb)
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sajnos nem egy célközönséget céloznak a két termékkel.