- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechnicR
tag
"Windows 10-re az átállás a meglévő Windows 7 és 8.1 licenccel rendelkező felhasználóknak a megjelenés napjától számítva egy évig ingyenes lesz, és a Windows 10 licence az adott gépre vonatkozóan örökös érvényű."
Ezt nem teljesen értem. Először is nekem egyetemi win8.1 Enterprisem van. Minden frissítés telepítve van, viszont ez az ikon sehol sem lelhető fel. Akkor én nem is frissíthetek?
Másodszor, ha esetleg tudnám frissíteni 10-re ingyért, akkor azt csak 1 éven belül tehetem meg a cikk szerint.
Ez mit takar? Reinstall után buktam, ha kifutok az 1 évből?Illetve adott gépre örök érvényű. Vagy ha új proci, memória vagy alaplapot veszek, akkor már nem érvényes az "életre szóló" liszensz? Laptopoknál ez egyértelműbb, ott nem nagyon cserél az ember ilyesmiket.
Vagy ha már van az egyetemnek jogtiszta win8.1, akkor lesz 10 is és ne aggódjak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest