Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Majd csinálnak rá egy fémréteget amit hozzá tudnak "integrálni" egy nagyobb heatspreader-hez.

Persze ez majd jól megdrágítja a gyártást... de talán bele fog férni.
Vagy ahogy nézem a grafén/karbon nanocső mégjobb mint egy fémréteg... ha valahogy tudnak ránöveszteni egy ilyen réteget ami egy nagyobb felületre széthordja a hőt, utána már csak a kupak kell a mostani módszerekkel egyezően.
-
Én 10nm-re emlékszem egyetemről is... az ugyanis az "atomi határ"... ott már 1-1 atom + elektronok a pályán majdnem a távolság és méginkább felerősödnek a kvantummechanikai problémák.
Legalábbis anno 1999-2005 között ez volt a mondás.
(#4) Cifu
Igen közben rájöttem, azért is írtam át, szinte a posztolásom után egyből... a Broadwell desktopon annyira "jelentős" volt, hogy el is felejtkeztem róla, csak arra emlékeztem 3 van/lesz.

-
... semmi... elszámoltam magam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest