Új hozzászólás Aktív témák
-
kohai
tag
válasz
HELLAFLUSH #6 üzenetére
Igaz. Én a ps4pro-t két nap után vágtam ki mint a huzat ,jött vissza a slim helyette .Fontos hogy ne süvitsen a gép a nappaliban
-
frankdelgado
őstag
Mekkora igazad van
Sokkal jobb lenne, ha beletömnék egy nagyon pici házba a cuccot, egy picike ventivel. Mennyivel izgalmasabb remélni, h még gariidőn belül kipurcan, de ha túléli, akkor meg lehet pasztázni, meg kibontani a falat mögötte, hogy tudjon szellőzni.
Remélem lesz annyi eszük, h megoldják ezt a problémát. Nem szégyen a hozzáértőbbtől koppintani (MS)
legalábbis hardveres téren....
-
-
Én elárulom miért: The PlayStation 5 Is In Serious Trouble!
Szóval nagy eséllyel ez állhat a háttérben.
Ami ezt a forgatókönyvet tovább erősíti, hogy Phelan az utolsó Otherside adásban említette a Playstation 5 kapcsán, hogy ha megoldják a hűtést valamilyen formában, akkor jó lesz a konzol, mert jelenleg a devkitek olyan hangosak, mint egy porszívó.
-
Wesder
titán
A hűtést mutassàk meg jobban. Mondjuk úgy, ahogy az SX-szel tették.
-
XuChi
addikt
Nem tudom mit kell ennyit dugdosni azt a k*rva gépet. Jó lenne már tudni milyen a design. Bár nem oszt nem szoroz, akkor is megveszem, ha amőba alakú lesz
-
GodGamer5
addikt
Nem sietik el. Júniusban lett volna az E3, úgyhogy ez a hír még igaz is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest