Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsasandor9
tag
Vajon mi újat tudnak mutatni? Kíváncsian várom!
-
DR01DMAN
aktív tag
Engem anno nem szállt meg az AB őrület, de kiváncsian várom én is, hogy mi újat tudnak majd belevinni a következő részbe. Bízzunk benne, hogy kreatívak lesznek a készítők.
-
mark!
őstag
Attól tartok hogy ebben is lesz olyan energia, aztán ha elfogy várhatsz/vehetsz még. Azoktól a játékoktól írtózok. Szánalmas már amit művelnek a játékiparban.
-
deakpeti
tag
Kivancsi vagyok mit tudnak ujitank egy angry birsd be
-
Cannabis7
senior tag
már kezdett elcsitulni a hype körülette, idej vmi lépniük, az a kérdés, hogy tudnak-e elég nagyot újítani, hogy ismét felkapják.
Én az alap verzióval és a star warssal játszottam, a star wars nagyon jól sikerült, a többi amit próbáltam elég uncsi lett
-
greenmaur
tag
Nem tudom, csak én vagyok úgy vele, hogy szívesebben látnék egy Darkest Fear vagy Wolfmoon remaket? Imádtam őket még régen és szerintem még sikere is lehetne.
-
Kíváncsian várom, hogy milyen újdonsággal lepnek meg, remélem sok új üveg koptató órákat szerez majd.
-
alevan
őstag
válasz
Bjørgersson #4 üzenetére
Nem. Apple store biztos. Egyes weboldalak szerint androidra is jön, mások szerint WPre is jön, van aki szerint eleinte csak Apple ezközökre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #4 üzenetére
Egyelőre nincs infó róla. Mobilra jön az biztos. A teljes leleplezés 28-án lesz.
-
Bjørgersson
félisten
Édesapa örülni fog neki. Platformokról nem mondtak semmit?
-
AllTheBest
őstag
Emlékszem, hogy az első résszel még nagyon sokat játszottam psp-n, azt imádtam, de ezek a folytatások valahogy már nem érdekelnek... Ha lesz benne valami tényleges újítás, akkor lehet adok neki még egy esélyt
-
Nyilván nem lépi meg a Rovio, hiszen nem érdeke, de egy IAP mentes egyszer fizetős játéknak nagyon örülnék.
-
Hmm. Kivancsian varom tudnak-e ujat mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Rovio bejelentette, hogy a hónap végén érkezik a híres játékuk számozott folytatása.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Androidos tablet topic
- Óvodások homokozója
- Kuponkunyeráló
- OnePlus One - Kína már itt One
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest