- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Szerintetek az alábbi 1.5-ös patch-et a magyar nyelvű változatra is lehet telepíteni?
-
Polllen
félisten
Ez is egy hónap volt...
de tény, hogy megérte, mass effect után (de csak mert az sci-fi) második helyen van nálam
amúgy barátném a másik szobában volt mindig (tanult) és mondta, hogy tetszik neki, mert olyan mint egy mese...(mindig hallotta a párbeszédeket ofc magyarul...)
Amúgy, ha nincs másolásvédelem és nem kéri a játékhoz a dvd-t akkor megszűnt a "tört" verzió létezni...
-
Nunder
őstag
Ez egy igazán jó hír! Új questek hmm... A grafikai problémákat orvosló részre térnék ki egy kicsit bővebben. Talán egy kis optimalizáció is lesz benne?
-
bishoplogan
senior tag
Egyébként nekem már az Encanced editionnal is megszűnt a DRM. Csak beírtam a DLC után a serial számot. És azóta nem kéri a dvd-t.
-
Nekem egyáltalán nem jött be, de ízlések és pofonok. Persze az jópofa, hogy rengeteg hölgyismerőse lesz a főhősnek a játék során.
-
Polllen
félisten
Wow!
Ez tetszik...
A kereskedő negyednél megállt nálam az élet, reinstall után nincs meg a mentésem...
de lehet újrakezdem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest