Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Szerintetek az alábbi 1.5-ös patch-et a magyar nyelvű változatra is lehet telepíteni?
-
Polllen
félisten
Ez is egy hónap volt...
de tény, hogy megérte, mass effect után (de csak mert az sci-fi) második helyen van nálam
amúgy barátném a másik szobában volt mindig (tanult) és mondta, hogy tetszik neki, mert olyan mint egy mese...(mindig hallotta a párbeszédeket ofc magyarul...)
Amúgy, ha nincs másolásvédelem és nem kéri a játékhoz a dvd-t akkor megszűnt a "tört" verzió létezni...
-
Nunder
őstag
Ez egy igazán jó hír! Új questek hmm... A grafikai problémákat orvosló részre térnék ki egy kicsit bővebben. Talán egy kis optimalizáció is lesz benne?
-
bishoplogan
senior tag
Egyébként nekem már az Encanced editionnal is megszűnt a DRM. Csak beírtam a DLC után a serial számot. És azóta nem kéri a dvd-t.
-
Nekem egyáltalán nem jött be, de ízlések és pofonok. Persze az jópofa, hogy rengeteg hölgyismerőse lesz a főhősnek a játék során.
-
Polllen
félisten
Wow!
Ez tetszik...
A kereskedő negyednél megállt nálam az élet, reinstall után nincs meg a mentésem...
de lehet újrakezdem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest