Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #7 üzenetére
Igen, arra én is kíváncsi leszek.
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Szerintem folyamatosan vannak újoncok, akiknek ez jó lehet. Én pl. nem régen vettem XBOX-ot, és esélyes, hogy beszerzem a csomagot, mert kíváncsi vagyok tévén (is) ezekre a játékokra.
-
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Engem inkább az érdekelne, hogy érkezik -e vajon ez a kiadás a trilógia játékaival pl. Nintendo Switchre, mert PC-re az első kettő már nekem is megvan. Ha jönne Switchre, szerintem lehet arra is megvenném.
-
antikomcsi
veterán
Egy új, folytatás trilógia bejelentésének nagyon is örültem volna! De ennek most miért is kéne????
Akiket érdekelt, már rég megvette, voltak már nagyon jó akciók mindre, aki sajnálta rá azt a tényleg pár ezer Forintot az meg rég letorrentezte. Viszont ők biztosan jobban tudják, hogy miért csinálják, és engem érdekelne mennyi madarat lehet ezzel fogni.
-
hunluki
senior tag
válasz
Neurotoxin #1 üzenetére
Én az árára leszek kíváncsi. Első két újracsizmázott részt már egy-kétezres kategóriában utánad dobják évek óta, a shadow még úgy ahogy tartja magát, bár pont tegnap fanaticalon flash dealbe volt talán 5k-ért (lehet 6, ötezer valamennyi rémlik).
Amúgy nem rossz játékok, nekem kimondottan bejött az "új" TR. "Első" két részt PC-n, shadowt PS-en játszottam végig szóval ez a pakk már nem játszik, de ha esetleg valaki még nem ment rá és jó áron adják akkor lehet érdemes lesz rámenni.
-
törölt tag
válasz
Neurotoxin #1 üzenetére
Úgy látom, akkor más is belefutott már abba, hogy melyik elnevezés mit is tartalmaz.
Különösen csodás, amikor az ezer féle kiadást párosítjuk a MS Store-ral, ami szerint a játék címére szó szerint keresve 10-15 relevánsabb találat is létezik, mint maga a játék.
-
Neurotoxin
őstag
Istenem, ez az elnevezés
Kíváncsian várom, hogy a Gold, GOTY, Deluxe, Definitive editionök után mikor hozzák ki a Bootcamp változatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest