Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Ha munkára kell, akkor be a boltba és veszel egy másik lapot (már én is csináltam ezt, mert fx alá vettem egy hulladék srock lapot ami nem bírta a proci étvágyát renderelés alatt, de ez csak fél évvel a vásárlás után derült ki), aztán ezt vagy visszaküldöd, vagy eladod.
Én eladtam, mivel utána olvastam, hogy az a lap nem bírja az fx 83xx étvágyát, szóval nem vertem át senkit aprón, de persze előtte vettem másik lapot. Nem buktam sokat, tanulópénz volt, ettől függetlenül szüljön sünt az olyan gyártó, amelyik ilyen szemetet képes árulni.
-
nkmedve
őstag
Ha elállsz a vásárlástól akkor vehetsz helyette valami mást is. Persze nincs tökéletes márka/modell, gonodolom ha az ember keresgél akkor bármelyikről lehet találni valami panaszt (ez mindíg is így volt, minden gyártónál), ettől eltekintve nagyon kevés embernek van komolyabb gondja bármelyik lappal ahogy én olvastam (azt nem tartom komoly gondnak, ha mondjuk a memória 3200 helyett csak 2933-on megy, vagy hogy tuning esetén nem veszi vissza az órajelt/feszt).
Amúgy nem teljesen tiszta hogy pontosan mi is a gond nálad. Valami 10-15 fokos idle hőmérséklet-ugrásokra emlékszem a másik topikból, és arra, hogy AIDA stressz teszt alatt felmegy 60 fok fölé a hőmérséklet. Ez vizezve nem ideális, de annyira katasztrófának sem nevezném.
Nem tudom olvastad-e, hogy a pasztázott Intel procik hogy viselkednek hasonló esetekben, de ott sokkal rosszabb a helyzet. Nem olyan rég volt hír is róla, hogy a 7700K-nál nem ritkák a 90 fokos tüskék sem (normál, közepes terhelés esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest