- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
ötletek achievement:
- használd legalább 10x egy cikkben a "mustra" szót
- használd legalább 10x a "fémjelzett" szót
-"duruzsol" szót
-"gyöngyszem" szót
-írj meg 5 mondatot ami 4 szóval leírható lenne, de legalább 20 szavas terjengős változatban
-üvöltsél legalább 10 percet egy huzamban játéktesztes youtube videoban.Ezekkel unlockolódna a "profi játékújságíró" achievement
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Aki előbb odaér, csókolom!
Anno gondolkodtam egy Need for Shit című játékon. Az lett volna a lényege, hogy a legkülönbözőbb szituációkban jön rád a kulázás és meg kell oldanod, hogy bejuss egy WC-be, mielőtt berottyantasz.
-
Xelloss
tag
Minek... itt a GAMEPOD.
-
.LnB
titán
Ha most befejeznék ezeket a "baromság" szimulátorokat már akkor is késő lenne.
(természetesen nem a gamer újságírókra értem a baromságot, hanem erre az egészre) -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
követi az Apple-módit.
-
Redcaster
őstag
-
Teréz Atya
senior tag
Csak 31 évet késtél, 83-ban kiadták Pssst néven ZX Spectrumra
-
Gabor343
tag
Én most épp egy szimuláló szimulátor játékot készítek, amiben szimulálom, hogy hogyan lehet szimulálni egy szimulátort ami szimulálja magát egy szimulációba ahol minden szimulálva van.
-
GegeWarrior
senior tag
Ezt az állatságot
Már nem tudok mi hiányzik
-
Rakamaz
tag
És mi van, ha a szimulált újságíró Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik, amiben a szimulált újságíró a Game Journalist Simulator-al játszik...?
-
LBandi
aktív tag
Én anno faszimulátorba gondolkodtam, a játékos kiválasztaná milyen fával szeretne játszani milyen környezeti viszonyok között, közben jönnek a kihívások hernyótámadás, erős szél, szintlépés nősz x cm vagy hajt egy új ágat és így tovább...
-
haxiboy
veterán
Újságíró szimulátor már volt a Papers Please alkotójától...
-
ftc
nagyúr
Követelem, hogy legyen mobiltelefon szimulátor is , meg a legjobb game az alvás szimulátor...
-
Garada
őstag
Úgy nézem fénykorát éli az ilyes fajta hülyeség az iparban
-
Kasya
nagyúr
Inkabb a farming szimulatort kellene rendesen kidolgozni es minimum egy EVE szintu jatekot krealni belole...aztan a DLC-ben javithatnanak a magyar tej/sertes/zolseg stb felvasarlasi arakon
Eljatszottam halal faradtan a Truck simulatorral is, mikor alig lattam ki a szemembol. Ejjeli alvatlansagomban a banya fejto szimulatorral is, de egyedul a farming szimulator volt, amit haloban is nyomtunk es nagy potencia lenne benne...
A kecske szimulator par oras nevetest azert biztositott, bevallom...de akkor mar inkabb a Postal. -
DaemonX
HÁZIGAZDA
Én eldöntöttem, hogy csinálok egy hülyeszimulátort, ami azokról az emberekről fog szólni, akik az ilyen hülyeségekért pénzt adnak
-
nonsen5e
veterán
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Miért, ezt nem így szokás?
-
Fórumszimulátor kéne...
-
törölt tag
Steam teljesítményeket, és kártyát neki
-
gery dee
aktív tag
A nothing szimulátor nem hülyeség
, lehet össze is dobom ha haza értem, csak kellene hozzá egy epic trailer is
.
Lesz egy fekete képernyő és abszolúte nem kell semmit csinálni benne ha még is csinálsz valamit akkor game over. Azt fogja pontozni meddig nem csinálsz semmit. HD grafika meg minden -
Saccco
nagyúr
Kellene még egy szimulátor kitaláló szimulátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest