- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
,-DDD XD
volt vagy 10-15.000 ft ,-D
(most megnéztem ... Orion HS-400 -as .... régebben volt egy Pioneer HPM-60-as, csak akkor BP-en laktam, és nem volt kihajtva, havercsanak levittem (mert lelökte a wherfadel kis hangfalat) és hát a HS-400-as a Pioneer HPM 60-ashoz képest azért alulmarad jócskán .-) mert csináltunk kertiparty-t és hát ott kezdett el elni igazán a HPM-60-as .... dehát a HPM-60-as asziszem egy nagyon jó hangfal ...próbálom neki magyarázni h a lánc minden eleme legyen ugyanazon a szinten, mert hiába vesz az egyik komponensből nagyon jót, ha a többi meg visszahúzza ... meg egy adott minőség új cuccokból 600.000 .... ugyanez használtan 60-100.000-150.000 - ahogy én látom
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy kis osztrák cég azt ígéri, hogy technológiájával a réginél jobb hangminőséget kínáló lemezeket gyárthatnak majd.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest