- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Pofás darab.... Ár megjelölés nélkül azonban félek egy kicsit!
-
Azért kiváncsi lennék hogy minusz 10 fokban hogy lehet nyomogatni a gombokat
-
bteebi
veterán
válasz
-=V3rthil=- #7 üzenetére
Hol, a Mount Everesten?
Bár most még ott is melegebb van... (A -30-hoz már azért kell a 3-4000 méter körüli tengerszint feletti magasság...) Oké, nem annyira megdöbbentően hideg még a -30, ha rendesen fel van öltözve az ember. Időnként tengerszint közelében is van majdnem ilyen hideg Magyarországon is, de azért alapjaiban véve -15, pláne -20°C alatt már nagyon nem komfortos a létezés (sőt, -10-ben is nagyon lehet fázni).
-
vinibali
őstag
ez csak egy snap kamera, akár csak a bloggie. ilyen elviszed magaddal és mégis komoly videókat csinálsz vele. van saját action cam családjuk is, szerintem a hegytetőn meg síelés közben inkább az játszik
bár a Sonynál sosem lehet tudni, mikor hajítanak el vagy hoznak egy új bradet...
-
bteebi
veterán
válasz
-=V3rthil=- #5 üzenetére
Maradjunk abban, hogy annyi a specifikáció. -15-öt szerintem még bírnia kell, de a -20°C már valószínűleg megviselné, bár az már engem is. Amúgy meg ki akarna annyira hidegben bármit is csinálni?
-
merkucyo
aktív tag
Mínusz tíz fokig üzemképes , és ezzel a télisportos képpel akarják eladni
-
bteebi
veterán
1080p50? Ejha!
(Vagy inkább i az?) Jól hangzik, bár azért kíváncsi lennék a kép/videó minőségére... na meg az árára is.
-
MZperX75
addikt
Hát ja árat sehol sem találtam! Egy videót sem mit csinál a kis jószág.
A sanda gyanúm 500-600dollár alá nem megy....(bár nekem az is nagyon drága)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Full HD felbontást kínál a por-, víz- és ütésálló, miniméretű HDR-GW66VE.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest