Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fecg21
aktív tag
Ne vegyétek istenkáromlásnak vagy trollkodásnak amit most leírok: Ez a John Carmack még mindig oylan nagy névnek számít a játékiparban hogy külön kikérik az álláspontját a konzolgenerációval kapcsolatban is? Tudom hogy ő alkotta meg az első FPS játékot, de azóta nem kis idő eltelt, és én úgy gondolom-valószínűleg tévesen-hogy ő már nem sok vizet zavar ezen a téren.
A cikkhez is hozzászólva
Biztosan nem lesz/várható a 60fps a köv. generációs konzolos játékoknál, az 1080P szerintem egy sztenderd lesz, elvétve lesz csak szerintem 720P-s játék. A 3D és a 3D+1080p kombó meg szinte elvétve-vagy egyáltalán nem lesz jellemző a konzolos játékokra. Én nem hiszem hogy ez különösebben nagy probléma lenne. Inkább a fizikára és a mesterséges intelligenciára feküdjenek rá jobban, és ne az legyen hogy ha van egy játékban normális AI, akkor fizika már ne is lehessen-mert az már túlzottan számítás igényes- és nem bírná a konzol....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forrmell.enn
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest