- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fecg21
aktív tag
Ne vegyétek istenkáromlásnak vagy trollkodásnak amit most leírok: Ez a John Carmack még mindig oylan nagy névnek számít a játékiparban hogy külön kikérik az álláspontját a konzolgenerációval kapcsolatban is? Tudom hogy ő alkotta meg az első FPS játékot, de azóta nem kis idő eltelt, és én úgy gondolom-valószínűleg tévesen-hogy ő már nem sok vizet zavar ezen a téren.
A cikkhez is hozzászólva
Biztosan nem lesz/várható a 60fps a köv. generációs konzolos játékoknál, az 1080P szerintem egy sztenderd lesz, elvétve lesz csak szerintem 720P-s játék. A 3D és a 3D+1080p kombó meg szinte elvétve-vagy egyáltalán nem lesz jellemző a konzolos játékokra. Én nem hiszem hogy ez különösebben nagy probléma lenne. Inkább a fizikára és a mesterséges intelligenciára feküdjenek rá jobban, és ne az legyen hogy ha van egy játékban normális AI, akkor fizika már ne is lehessen-mert az már túlzottan számítás igényes- és nem bírná a konzol....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest