Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• fecg21

aktív tag

Ne vegyétek istenkáromlásnak vagy trollkodásnak amit most leírok: Ez a John Carmack még mindig oylan nagy névnek számít a játékiparban hogy külön kikérik az álláspontját a konzolgenerációval kapcsolatban is? Tudom hogy ő alkotta meg az első FPS játékot, de azóta nem kis idő eltelt, és én úgy gondolom-valószínűleg tévesen-hogy ő már nem sok vizet zavar ezen a téren.

A cikkhez is hozzászólva
    Biztosan nem lesz/várható a 60fps a köv. generációs konzolos játékoknál, az 1080P szerintem egy sztenderd lesz, elvétve lesz csak szerintem 720P-s játék. A 3D és a 3D+1080p kombó meg szinte elvétve-vagy egyáltalán nem lesz jellemző a konzolos játékokra. Én nem hiszem hogy ez különösebben nagy probléma lenne. Inkább a fizikára és a mesterséges intelligenciára feküdjenek rá jobban, és ne az legyen hogy ha van egy játékban normális AI, akkor fizika már ne is lehessen-mert az már túlzottan számítás igényes- és nem bírná a konzol....

Új hozzászólás Aktív témák