Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ha 40"-al számolunk, akkor a képátló 101.6cm, 16:9-es képaránynál pedig a szélesség 88.5cm, magasság pedig 49.8cm... 1920x1080-al számolva egy képpont: 0.046cm->0.46mm... 1280x720-nál pedig: 0.069cm->0.69mm... 2méteres távolságról nem hiszem, hogy sok ember látja/figyeli ezt a 2 tizedmilliméteres difit
persze ha valaki ennél jóval nagyobb képátlóra vágyik, esetleg közelebbről nézi a képernyőt, az könnyebben kiszúrhatja... (összehasonlítási alapnak pedig ott van pl az alien anthology br-pakk és nem nagy a különbség képben a 720p-s riphez képest)
hasonló volt a véleményem az antialiasing-el kapcsolatban mindig: túl nagy erőforrásigény túl kicsi minőségjavuláshoz képest... játék közben soha nem a recéket kerestem pl a puska csövén és inkább legyen folyamatosabb/pörgősebb, mint recétlen
-
-
Teasüti
nagyúr
Miért?
Konzolosokat ritkán hallottam még panaszkodni, tulajdonképpen te vagy az első.
Kivéve talán, amelyik háznál pc is van.
Én meg úgy vagyok vele, h 30-ért venni egy x360-at, amin kb elmegy minden, talán jobb befektetés, mint a pc fejlesztése. Ami ha játékra van kihegyezve, akkor egy alkatrészt nem kapok ennyiért. -
mrterminator
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Formula-1
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen TV-t vegyek?
- Metal topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest