- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Jah azt még hozzátenném, h itthon kizárólag képkocka interpolációval vagyok hajlandó filmet nézni.
Én is tapasztaltam, h más élményt nyújt a képi világ így. De nekem ez még külön tetszik is.
Olyan valószerűvé válik, kézzel foghatóvá. Mintha már nem is álom lenne, hanem életszerű.
Ugye a valóságban sem bemozdulva látjuk a világot magunk körül (kivéve a körhintán, illetve egyáb hallucinogén szerek hatása alatt.).
Amolyan megkönnyebbülést jelent nekem a magas fps egy filmnél, pont úgy, mint egy játéknál. -
assemble
addikt
Nem tudom hogy a 48 Hz fog-e elterjedni mint moziszabvany vagy jon valami uj pl 60 Hz-el, de sztem hosszutavon az biztos, hogy a 24 Hz-nek semmi keresnivaloja nem lesz itt. Egy 80 evvel ezelottrol visszamaradt dolog ami abbol a korbol szarmazik amikor az analog szalagon akartak sporolni es ez volt a kompromisszumos megoldas. Hosszutavon a jovoben ilyesmire semmi szukseg.
Aki pedig azt mondja ra h ettol nem filmszeru, az sztem hulyeseget beszel.
Ez olyan mintha a fekete-feher filmrol szinesre valtasnal is azzal szidnak hogy tul valosagszeru, elveszik belole a muveszi hatas. Hat ha valakinek az a muveszi hatas hogy valaminek fos minosege van es akadozik a kep es rossz a felbontas, akkor egeszsegere, de ha ez a lenyeg, ilyen elven meg is vakithatja magat, akkor meg kevesebbet lat az egeszbol, es akkor az mar tenyleg nagyon muveszi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest