- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
Haggyad amugy mikor párszázan olvasnak egy bejegyzést nem éri meg a "szenvedést".1 giga vram annyira a halála amugy mint a 6950-nek.Elfogy a vram és stutter-fesztivál.Egyedül Skyrimezni szoktam,ott mediumon is elfogy a vram és jön az emlitett lagfest,Ugyhogy felnyomtam high-ra,akkor is ugyanugy akad,ugyanannyit.
-
Mokó
aktív tag
Üdv,
Szerintem jobb lene ha linkek egy GPU-Z screenre hivatkoznának kártyánként,most nekem is 6870 van,igazából nem is jó semmire (képet ad).A szememben a1030 a nyerő,mert még ha picit gyengébb is lenne a GPU-ja (nem az) akkor is a több vram bőven kompenzálja.
nem akarok beszólogatni de mind2 kártya ilyen "képet ad" kategória.(nem,nem vagyok gamer nekem ennyi is elég) ha meg már mindenki ideirja,milyen karija van meg miket vált akkor elmondom én is;többet nyúzok egy VLB Ciruus Logic VGA-t,mint bármi mást.2.-ik helyen egy Trident TVGA 8900C.Nah szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest