Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
makraipeter1 #19 üzenetére
Ismerős. Volt hogy tök egyedül voltam otthon, egyszer csak hallok valami matatást az ajtó felől, nem tudtam ki jött. Aztán mennék ki és eléggé váratlanul befordul anyám a szobámba. Teljesen bennem volt, hogy valami illetéktelen személy, (nem tudom miért) azt a szívrohamom közepette majdnem leütöttem.
-
nem_tom
őstag
Hmmm... Én is hallok hangokat folyamatosan. Hőtágulástól kezdve az egyebekig. Betörőkre éjjelenként nem gondolok, mert tudom, hogy nem egyszerű dolog bejutni ebbe a házba, szóval nem izgatom magam.
Amúgy én hiszek a szellemekben. (főleg hogy taoista vagyok) De a hangokon sosem izgatom magam. Ha szellem az és akar valamit, akkor jöjjön, szólítson le és kész. Még ha úgy is érzem, hogy ott áll mellettem. Nem érdekel, nem tudok vele mit tenni, ha akar valamit szól. Amúgy sem vagyok ijedős típus.
Már nem is tudom elképzelni a csöndet, ilyen aranyos kis neszek nélkül.A halál félelem nálam megint egy más téma. Belegondoltam már komolyan a témába, mint már elég sok mindenbe. (talán túl sok mindenbe) Van halál félelmem, mint minden normális embernek, de nem viszem túlzásba. Ha meghalok, meghalok, nincs mit tenni. Így rendelte el a sors.
Na de ez csak az én néző pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest