Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Én is szoktam hallani zajokat, néha lépteket is fent a padláson, éjszaka!
Amúgy nem félek semmi ilyesmitől, de a múltkor megnéztem a Túlvilág szülöttét [link], ami amúgy állítólag nem egy nagy szám, de én csak ritkán nézek ilyesmit, és nagyon be voltam szarva. Utána kellett menni pisilni, a vécécsészében megláttam a tükörképen, azt hittem helyben feldobom a talpam. A nagy tükörbe nem mertem kézmosás közben belenézni, szóval volt fosás rendesen. Amiután lefeküdtem, még jó ideig nem tudtam aludni, aztán egyszer félálomban jött egy hatalmas csattanás és fényvillanás, amitől majdnem felültem, mint a csajok a filmekben. Persze az agyam űzött játékot velem, de azt akkor mégse tudja az ember bemesélni magának.
Szellemek, illetve túlvilági élet létezik, ez szinte már tudományos tény (olvastam nem egy könyvet a témában), de persze a médiában ilyenekről nem lehet szó, ezért tartjuk ma még mindig babonának, amit egyébként lehetne bizonyítani.
JetiRulez: Én azt tartom magamról, hogy a haláltól nem félek, ha elüt egy autó, vagy valami, semmi vész. Viszont a rettegést az ki nem állom, a nem materiális dolgok pedig nagyon fel tudják borzolni a szőröm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Silent Hill f teszt
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Assetto Corsa EVO
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4060
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- HP ZBook Power 15 G10 ,i7-13800H ,NVIDIA RTX A500,32GB DDR5,512GB NVMe SSD,gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest