Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Mr.Csizmás #10 üzenetére
Hát ebben azért van tapasztalata a canonnak és a pentaxnak szerintem.
Nem hiszem, hogy e két nagy gyártónak gondot jelentene procit rakni a szenzoraihoz. -
Throme
veterán
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
Én csak abból indulok ki, hogy nagyobb szenzor, jobb kép technikailag. Nem véletlen a FF a profik világa.
Nekem az omd képe is tetszetős, pedig az még csak nem is aps-c méret.Valóban csúnyácska a pentax milc. A canonnál meg kevés az obi, de nem is régen lépett be ebbe a szegmensbe. Ki tudja mi lesz még belőlük.
Nikonban tényleg sajnálom, hogy 4/3-ad alá mentek... Érdekes lenne egy átalakítóval a 70-300 -
Mr.Csizmás
titán
a szenzort még a kopasz is hajára kenheti, ha nincs körülötte használható rendszer.
pentaxon nulla evf/ovf, plusz féltégla méretre és ergonómiára, a canon milce meg egy 650d, 1 (egy) darab obival, meg hozzá az EF/S adapterrel, amivel adapterezve egy obit, el is vész az a kevés méretelőny.
ha neked a szenzorméret a lényeg, akkor vagy nex, a ~2 db használható obival, vagy pár nullával megtoldva a pénztárcát, leica m.
-
Throme
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6 üzenetére
Úgy tudom a canon aps-c szenzoros milcet hozott ki, az csak jobb a nikonnál. Talán még a pentax kisgépe is aps-c....
-
Mr.Csizmás
titán
canon is megtette, azzal a csoda izéjével, meg a pentax is a k-01-el.
imho inkább az mft vonalra kellene mozdulniuk, mert egy univerzális szabvány, és pár jobban sikerült canon/nikon obi átportolásával, neadjisten saját vázzal belépve tudnának jó szeletet hasítani a piacból pusztán a márkanévvel is.
-
Throme
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Az elég gáz lenne!
Ennyire mellélőne egy ilyen neves gyártó? -
csacsi77
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a Canon 6D megkapta-e a 650D-nél bemutatkozott hibrid AF-rendszert? Ha igen, akkor milyen gyorsasággal és pontossággal fókuszál videónál?
Előre is köszönöm! -
Throme
veterán
Nikon az év során eldurrogtatta a patronokat dslr vonalon.
D3200, D800 meár a kiállítás előtt kijött, de így is maradt egy masina.Érdekes számomra, hogy pl nikon 1-es obival nem rukkoltak elő. Mintha beékeztek volna, vagy csak én vártam többet....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A képek miért nem kattinthatóak, nagyíthatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A nagy forgatagban megnéztük a Canon, a Nikon, az Olympus és a Pentax standját is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest