Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
áruld már el, melyik jelző illik ide leginkább? a legalja lehet túl finom volt, ezért elnézést is kérek
már x ideje - ahol x=kurvasok' - arról jönnek a hírek ilyen meg olyan meg amolyan biztonsági rések vannak az intel cpu-iban, amikből volt amit korrigáltak, és amikből volt amit csak teljesítmény vesztéssel lehetett korrigálni
kérdezlek én téged, mint kompetens szagértőt, ha veszel tőlem egy lakást ami 50nm, majd én x évvel később rád rúgom az ajtót, és lefoglalok a lakásból 10-15nm-t merre görbülne a szád?
ha az mérnöki munka amit az intelnél csinálnak, akkor simán lehetnék ott főmérnök, én is el tudom b@szni amit csak lehet
arról nem beszélve, tisztességtelen előnyre tettek szert sok biztonsági dolog beáldozásával, így nem nehéz jobbnak lenni
nagyon csúnya lenne, ha kompetensnek kellene abban lenni, hogy valaki elmondja a véleményét egy ilyen dologról, szimpla tény: hibát hibára halmoztak, de csak jóval később derült ki, nem megjelenéskor, egy értelmes világba már rég sz@rrá perelték volna őket globál szinten
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest