Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Megmagyarázni mindent meglehet... szoftverfejlesztéssel foglalkozom én is. Tudom, hogy mindennek van oka... max az, hogy bug.
Az YCbCr kimenettől független ez a hiba. Egyébként az új driverrel valami történt. Így sem konzekvens a működése, de legalább nem fos szürke/fátyolos már a kép.
Ettől - és az okától - függetlenül pl. más gyártókkal évek óta nem volt ilyen gondom... (persze volt más, most nem az Intelt néztem ki magamnak, AMD-n is kritikán aluli pl. a Zero Core driveres támogatása, ahogy NV-n is voltak problémák pl. a 24p-vel. De itt Intelnél azért most, hogy használni kezdtem feltűnően sok a gyerekbetegség... ami egyébként nyílt titok, te is minden második cikkedben ezzel foglalkozol milyen gyér a támogatásuk.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus STRIX RTX 3060 12GB GDDR6 Videokártya!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest