Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Megmagyarázni mindent meglehet... szoftverfejlesztéssel foglalkozom én is. Tudom, hogy mindennek van oka... max az, hogy bug.
Az YCbCr kimenettől független ez a hiba. Egyébként az új driverrel valami történt. Így sem konzekvens a működése, de legalább nem fos szürke/fátyolos már a kép.
Ettől - és az okától - függetlenül pl. más gyártókkal évek óta nem volt ilyen gondom... (persze volt más, most nem az Intelt néztem ki magamnak, AMD-n is kritikán aluli pl. a Zero Core driveres támogatása, ahogy NV-n is voltak problémák pl. a 24p-vel. De itt Intelnél azért most, hogy használni kezdtem feltűnően sok a gyerekbetegség... ami egyébként nyílt titok, te is minden második cikkedben ezzel foglalkozol milyen gyér a támogatásuk.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest