- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
"Tehát ha valamelyik cég vezetéségében nem idióták dolgoznak, akkor praktikus ugyanazokat a teszteket használni"
A belső teszt is költség.
Ha nem megy minden driver whql tesztre akkor kvázi felesleges költség.Innentől add össze...
Az élet minden területén találsz olyat, aki egy marék pénzért is kockázat ezeknél sokkal súlyosabb dolgokat. -
sb
veterán
Megmagyarázni mindent meglehet... szoftverfejlesztéssel foglalkozom én is. Tudom, hogy mindennek van oka... max az, hogy bug.
Az YCbCr kimenettől független ez a hiba. Egyébként az új driverrel valami történt. Így sem konzekvens a működése, de legalább nem fos szürke/fátyolos már a kép.
Ettől - és az okától - függetlenül pl. más gyártókkal évek óta nem volt ilyen gondom... (persze volt más, most nem az Intelt néztem ki magamnak, AMD-n is kritikán aluli pl. a Zero Core driveres támogatása, ahogy NV-n is voltak problémák pl. a 24p-vel. De itt Intelnél azért most, hogy használni kezdtem feltűnően sok a gyerekbetegség... ami egyébként nyílt titok, te is minden második cikkedben ezzel foglalkozol milyen gyér a támogatásuk.) -
sb
veterán
Ez a folyamat pontosan addig jó amíg sűrűn jönnek ki whql driverek.
- Mert amíg whql tesztre mennek addig házon belül is egy ugyanolyan teszt szükséges, hogy ne legyen gond a hivatalos tesztnél.
- De amint ritkulnak a whql tesztek nincs visszatartó erő a belső teszt egyszerűsítése előtt sem. Minek whql-lel megegyező szint, ha a köv hivatalos driver majd csak 7 hónap múlva lesz kiadva? Elég egy gyorsabb, költségkímélőbb teszt is az átmeneti 7 hónapra.Szóval amit írsz az így hihető, de épp ez a gond vele: csak hinni lehet benne. Erre jó a külsőleg szabályzott teszt: garanciát ad. Ha nincs ilyen akkor nincs garancia csak a gyártó szép szava.
Biztos jó ez így, de hogy ne csak videós output range problémámat hozzam (amivel szerintem nagy gáz, de lehet, hogy a többség leszarja) pl. egy rakás usernek nem megy le standbyba a monitora IB/Haswell IGP-kkel elég régóta. Valami oka csak van, hogy nem sikerül alapvető problémákat orvosolni.
-
sb
veterán
válasz
Neovenator #18 üzenetére
Mert nincsenek bugok. Akkor minek új driver...
-
sb
veterán
És ez segít? csak RGB-ben lehet 16-235-ös vágás?
Amúgy az eddigi driverben (beta) is ott volt RGB/YCbCr választó és aktív volt HDMI-n is. Aztán lehet, hogy semmit nem csinált.
Ill. a desktoppal eddig sem volt gondom HDMI-n egyik módba kapcsolva sem. Volt fekete. Csak a filmek alatt szürkül és halványul el a kép. -
sb
veterán
Összefoglalónak jó.
Sok a gond, ezért lehet hosszú a lista.Nálam:
1. Csak beta driverrel jó az XBMC, hivatalossal (májusi) szétesik a kép. Azóta most sikerült a következő hivatalost kihozni.
2. Betaval nem megy le a monitor standby-ba.És egy általános gond: HDMI-n 0-255 helyett 16-235 megy ki videók esetén. Erről tudsz valamit Abu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest