- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz
OKalman02
üzenetére
Nem véletlenül írtam hogy egy nyelv és nem a PHP. A webes szutyoktól próbálok a lehető legtávolabb maradni, jó nekem a vasat idomítani.

nem is tudom hirtelen mihez hasonlítani szalonképesen
A dzsuvaszkript elég szalonképes?
@fordfairlane
Úristen! Mi ez a pusztító alpáriság? Metódusban deklarált változót akar használni a metóduson kívül?
A bánatba, ezt észre se vettem
Csak ez tűnt az első "használható" javascript + operátor-mizériás kérdésnek.A PHP-nek és a Javascriptnek van pár nagyon komoly hibája vagy hiányossága, ami benne ragadt a nyelvben, és ami sok fejlesztőt arra bátorít, hogy szemetet (értsd: nehezen karbantartható kódot) gyártson.
Így válik szét a nagybetűs, profi Fejlesztő és a taknyoló webgányer Pistike. -
válasz
OKalman02
üzenetére
Remélem nem vagy "anti-jQuerista", mert ez valami új hullám. Attól hogy sok idióta mindenre jQuery-t akar használni, mint valami varázslatot, ezért most feketelistára tette a közösség ezt a library-t.
Ugye a logika itt az szokott lenni, hogy ha valami ordas baromság, akkor biztos az ellenkezője a helyet út. Hát rohadtul nem, bár átmeneti időszaknak jó, amíg az ember rájön, hogy hülyeséget csinált. Maga a jQuery egy iszonyat hasznos dolog tud lenni. Csak tudni kell a korlátait, s mellőzni, ha nem létszükséglet a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak ez tűnt az első "használható" javascript + operátor-mizériás kérdésnek.