- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
Jiayu S3 - ZOPO ZP920 Port
Ver. 1.
A rom annyira nem újdonság, inkább kicsit helyreraktam itt-ott a spanyolok kreálmányát. AOSP függő vagyok, ezt már korábban írtam, talán ez a port állt az igényeimhez legközelebb. Elsősorban a saját "szájízemnek" megfelelően módosítottam az alap spanyol rom-ot, de talán más is megbékél vele.
Változások:
Rengeteg apk törölve. A \system\vendor\operator\app\ mappa tartalmát úgy ahogy van kidobtam. A \system\app mappából is szanáltam jópár apk-t.
Azt a ronda ZOPO indítóképet lecseréltem gyári JIAYU-ra. A még rusnyább (már hülyegyerek kategória) zöld halálfejes hátteret lecseréltem egy "lágyabb" képre. Kikapcs. animáció törölve.
SU bináris frissítve. Éppen ezért bizonyos recoveryk visítanak, hogy rendbe kéne rakni a SU-t. Nem kell vele foglalkozni.
Launcher: nálam évek óta az Xperia Z launcher az alap. Egyszerű, testreszabható, stb.... Az ehhez tartozó widgeteket is beleraktam a romba.Hozzáadott alkalmazások:
\DATA partíción
Opera Classic
Rhmsoft FileManager
A Better Camera
Lenovo Kamera
Idea SMScontacts Backup
JIAYU.ES
Magyar AnySoft Keyboard\SYSTEM partíción
SuperSU (frissítve)
Youtube
Apollo Music Player
GravityBox KK v3.5.6
Titanium Backup
Xperia Z Launcher 2.0.5B
Xperia TopContactsWidget
Xperia RecentCallsWidget
Xperia WeatherWidget
Xperia ClockWidgets
Xperia WallpaperPickerAlapértelmezett beállítások:
alapértelmezett írási lemez - külső SD, Ismeretlen források tel. - BE, Alkalmazások ellenőrzése - KI, Dupla kopp. ébresztés ill. M rajz ébresztés - BE, C rajz, kamera - BE.További módosítások
Névjegyképek minden egyes romban számomra nagyon kicsi méretűek (kb. 1,5-2 centis csíkban látszódik) ezért ezt minden magam által buherált romban ezt kissé felnagyítom.GPS, WIFI, BT tökéletesen működik, térerő okés, 4G-t nem tudtam tesztelni. NFC ???? Passz... 2GB-os készülékem van...
Bár, ha jól emlékszem ezt alapban a 3GB-os verzióhoz portolták. Majd nyilatkozzatok, hogyan muzsikál az Advanced verzión. Köszi.... A gyári kamera alkalmazás nem a legjobb, de soha nem is használtam a stock kamera appokat. A Better Camera alkalmazást csak ajánlani tudom, rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz.
Képernyőképek: plus.google.com
Letöltés: https://mega.co.nz
MD5: E049EF30196AEC937D3C499D9454318ABármelyik Recovery segítségével fel tudod rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged