Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabika318

aktív tag

Jiayu S3 - ZOPO ZP920 Port

Ver. 1.

A rom annyira nem újdonság, inkább kicsit helyreraktam itt-ott a spanyolok kreálmányát. AOSP függő vagyok, ezt már korábban írtam, talán ez a port állt az igényeimhez legközelebb. Elsősorban a saját "szájízemnek" megfelelően módosítottam az alap spanyol rom-ot, de talán más is megbékél vele. :)

Változások:
    Rengeteg apk törölve. A \system\vendor\operator\app\ mappa tartalmát úgy ahogy van kidobtam. A \system\app mappából is szanáltam jópár apk-t.
    Azt a ronda ZOPO indítóképet lecseréltem gyári JIAYU-ra. A még rusnyább (már hülyegyerek kategória) zöld halálfejes hátteret lecseréltem egy "lágyabb" képre. Kikapcs. animáció törölve.
    SU bináris frissítve. Éppen ezért bizonyos recoveryk visítanak, hogy rendbe kéne rakni a SU-t. Nem kell vele foglalkozni.
    Launcher: nálam évek óta az Xperia Z launcher az alap. Egyszerű, testreszabható, stb.... Az ehhez tartozó widgeteket is beleraktam a romba.

Hozzáadott alkalmazások:
    \DATA partíción
    Opera Classic
    Rhmsoft FileManager
    A Better Camera
    Lenovo Kamera
    Idea SMScontacts Backup
    JIAYU.ES
    Magyar AnySoft Keyboard

\SYSTEM partíción
    SuperSU (frissítve)
    Youtube
    Apollo Music Player
    GravityBox KK v3.5.6
    Titanium Backup
    Xperia Z Launcher 2.0.5B
    Xperia TopContactsWidget
    Xperia RecentCallsWidget
    Xperia WeatherWidget
    Xperia ClockWidgets
    Xperia WallpaperPicker

Alapértelmezett beállítások:
    alapértelmezett írási lemez - külső SD, Ismeretlen források tel. - BE, Alkalmazások ellenőrzése - KI, Dupla kopp. ébresztés ill. M rajz ébresztés - BE, C rajz, kamera - BE.

További módosítások
    Névjegyképek minden egyes romban számomra nagyon kicsi méretűek (kb. 1,5-2 centis csíkban látszódik) ezért ezt minden magam által buherált romban ezt kissé felnagyítom.

GPS, WIFI, BT tökéletesen működik, térerő okés, 4G-t nem tudtam tesztelni. NFC ???? Passz... 2GB-os készülékem van... :) Bár, ha jól emlékszem ezt alapban a 3GB-os verzióhoz portolták. Majd nyilatkozzatok, hogyan muzsikál az Advanced verzión. Köszi.... A gyári kamera alkalmazás nem a legjobb, de soha nem is használtam a stock kamera appokat. A Better Camera alkalmazást csak ajánlani tudom, rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz.

Képernyőképek: plus.google.com

Letöltés: https://mega.co.nz
    MD5: E049EF30196AEC937D3C499D9454318A

Bármelyik Recovery segítségével fel tudod rakni.

Új hozzászólás Aktív témák