- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brumi1024 #40 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbáltam én is az általam hirtelen beszerezhető legnagyobb filmmel (4k, HDR, 70 Mbps, 130+ giga)
Elsőnek a nagyobbik szerveremről játszottam le, innen egy tüske erejéig felszökött 170 Mbps-re a sávszél, majd beállt 90-120 közé, aztán 70-es átlagra. Tekerésnél 120 körülire ment fel, aztán megint 70.A NAS-omról pedig eleve csak 120 Mbps-ig ment fel a csúcs, aztán 90-120 között volt pár másodpercig, aztán 70. Tekerésnél ugyanez.
Az itthoni hálózat két Asus AX92U háromsávos wifi6-os routerből áll, az egyik abban a szobában van amiben a tévé, a másik pedig abban amiben a nagyobbik szerver (nem akartam/tudtam albiban elhúzni utp-t a szerverig, ezért van ez a kiépítés, mert így a két router a két 5ghz-es sávon leboltolják egymással a kommunikációt, a szűk keresztmetszet a gigabites ethernet maradt, de lényeg hogy bőven lett volna még hova kérnie ha akar, ennyi elég volt a zökkenőmentes induláshoz
Szóval nem éreztem szűkösnek az ac wifit, pedig nem mondható hogy gyengus videóval néztem, még az an-nek is 600 körül van az elméleti maximuma, az ac-nek meg úgy 6 Gbps körül. Az én ax-esem is csak 4,8-ig bír. És a filmjeim többsége még 4k esetben is ennek a töredéke méretben.
-
brumi1024
veterán
válasz
brumi1024 #40 üzenetére
Illetve az sem ritka, hogy atlagban 60 mbites film maximum bitrataja 200 koruli.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Három verzióban érkezik a Google TV smart platformra épülő termék.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest