Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
És ki mondja, hogy nem anyucié a gép ami előtt ülök...ez hülyeség, még ha ellenőriznének is, azt mondjuk minden gépet ő használ, mindent másra nem köthetnek bele
Nem mintha ezzel a warez lenne a célom, de ki foglalkozik ezzel?
Nagybátyám laptopján, én gépemen(amin most az RC van), tesómén, az "anyu-apu" féle kombó gépen az ilyen XPpro van/volt. Mond, hogy bárkiis vesz majd a saját gépére külön-külön windows finom pénzekért(nem a mostani árakat nézve, amióta meg vannnak ezek a gépek, kb. 4-5éve) sztem nem fogunk 100ezreket kiadni OPrendszerre hamár van más alternatíva.
Az más, hogy igényel egy win7-t és csak én használnám, mert a többire egyszerűen nem érné meg, megfeküdne alattuk mind1ik vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest