Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Van egy Duál-Atomos+Ionos kisgépem, nem a levegőbe beszélek.
Arra használom amire való. Lógok a neten. Filmet és DVB adást nézek rajta. "Nálam sajnos a neten lógás is érezhetően döcögősebb, néhány oldalt pedig kifejezetten lassan tölt be, lassan vált át másik lapra, stb. Próbálj pl. webes szempontból közepesen nagy (~3-4Mpix) képeket megnyitni több böngészőfülön, és váltogatni köztük....
S ami még rosszabb, néha a filmek is belassulnak, beszaggatnak, pedig csak max 720p-t szoktam nézni

A Morrowindet csak példaként említettem, arra azt gondoltam, hogy az 500MHz-es proci-követelményével ezt még azért vinni fogja, de hatalmasat csalódtam, s ezután nem is erőltettem a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest