Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Shokkolo #4212 üzenetére
Detto, oszinten szolva: felet se ertem amit irsz MR Dini, de ha valamit lehet mokolni (no es persze van idod meg kedved hozza
) akkor tesztelni tudok, de eleg szajbaragosan kell majd eloadni mit hova mikor es miert, mert hulye vok ehhez
Egyszeru itthoni megosztokent tokeletesen funkcional, ezt nem volt nehez beallitani, de tovabbi sok kozom nincs a temahoz sajna
-
AMD_ok
őstag
válasz
Konyika #4186 üzenetére
Most elinditottam egy 24 gigas torrentet. Max. 15 MByte-al tolt (inkabb jellemzoen 10), a proci 100 % kihasznaltsag korul van, es kicsit nehezkes elerni a NAS-t, ugyhogy sajna ezt nem tudja kivaltani. Amugy a Digi hozza az elvart, ill elofizetett szamokat, szamitogeppel ez felmegy 40-52 Mbyte/sec-re, es azt tartja is. Tehat nem igazan erre valo a doboz, legalabb en is megtapasztaltam
-
AMD_ok
őstag
válasz
Anonymus23 #4178 üzenetére
En nem ismerem a 325-t, de vettem kb 1 hete egy NAS520-at, es maximalisan meg vagyok vele elegedve, amire nekem kell, arra tokeletesen megfelel. Itt leirtam , nekem mire van szuksegem, es azt maradektalanul teljesiti, mobilneten is siman elerem a NAS-t
-
AMD_ok
őstag
válasz
Anonymus23 #4135 üzenetére
Es az ara? Jelenleg jo vetelnek szamit? Koszi a gyors valaszt
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Tudom, hogy nem a topik tipusarol kerdezek, de mashol nem nagyon vannak, Zyxel temaban:
Ez a NAS ilyen aron milyen vetel? Csak a heten ennyi, erdemes megvenni? Koszi a valaszt
Ebben a hsz-ban leirtam, mit varok el a NAS-tol
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
NAs-on gondolkodom, hazi elerest minden szgepnek, mediaplayernek, stb. Semmi masra nem hasznalnam, csak a file megosztasra. Erdemes ezt a Zyxelt venni erre a celra? Webszerver, mas ilyen nyalanksagok nem erdekelnek, csak hogy mindenhonnan elerjem a hazi halon a rajta levo adatokat (film, zene, stb), es a konnyu kezelhetoseg nagyon fontos, nem vagyok egy nagy halozati guru
(esetleg torrent futna meg rajta, de - egyelore legalabbis - nem valoszinu. A netem, egy 500/200-as DIGI, ezt esetleg elbirna, teljes savszellel?)
Koszi a valaszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest