Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Hát talán igen, engem pl zavarez a többablakúság, de több nem. (Mellette meg Photoshopot használok a komolyabb munkákhoz, de van, amit egyszerűbb/gyorsabb megcsinálni Gimpben, sőt kombinálom a kettőt
) De ha csak a Paint lecserélésére kell, akkor arra teljesen jó a Paint.NET is.
-
válasz
Crystalheart #19 üzenetére
A GIMP többet tud, az tény. Viszont a Photoshop-hoz szokott - és nem nagy igényű - embereknek sokkal egyszerűbb átszokni a Paint.NET-re, mint a GIMP-re.
-
Crystalheart
őstag
Hmm, nekem valahogy most kivételesen jobban bejön a linuxos ingyérajzprogi, a Gimp, mint a Paint.NET, bár már viszonylag régen, egy éve próbáltam utóbbit...
-
tupacamaru
veterán
THX, nagy segítségemre voltál ezzel az ''irománnyal''.
-
Male
nagyúr
Friss telepítésű SP2 alatt valóban megy minden (feltettem mellé és kipróbáltam), de ha simán a meglévőt frissítem SP1-re, akkor már pl a Word belefagy egy szimpla kép beillesztésbe, monitor szerinte nincs (Display propertiesnél: '' on Radeon X700 series'' jelenik meg), és a SiS IDE driver is bekavar, ami fentvan: mindenféle SCSI vezérlőket talál meg SP1 telepítés után... szóval nem nagyon van kedvem kísérletezni vele újra.
Manson: köszi a feltételezést... ha gondolod megnézheted a WinXP licencemet, képzeld eredeti...
Szerk: Az '' on Radeon X700 series''-nél valamiért nem jelenik meg a sok szóköz, amit bedobtam. Szóval a monitor neve helyén egy rakás szóköz van ott.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
a NET Framework az .NET Framework (dotnet), és PSD-be nem tud menteni.
egyébként remek kis program, több éve használom és egyre jobb.
[Szerkesztve] -
''kissebb''
Ütökérte.
-
cousin333
addikt
PhotoFiltre-t ismered? [link]
Mert én nem igazán, de jónak tűnik.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Félig OFF: Ezt a .NET framework-öt nem sikerül felvarázsolnom erre a gépre. Telepítésnél kiírja, hogy kéne neki a Microsoft Installer 3.0 (az alap XP-ben még régebbi verzió van). A Microsoft Installer 3.0-t pedig amikor telepíteni akarom, kidob, hogy SP1 kell hozzá legalább... Az SP1-et nem tudom feltenni, mert pár számomra fontos program nem hajalandó utána működni (próbáltam, még jó, hogy elötte Ghosttal lementettem a rendszert). Tud valaki valami megoldást, hogy SP1 nélkül hogy lehet ezt összehozni?
-
cucka
addikt
ez egy nagyon jól eltalált program, egyszerű, kicsi és gyors, ugyanakkor nem érezni a használata közben, hogy túlzottan fapados lenne.
-
elit_hun
őstag
Érdekes progi, majd ha lesz sok-sok időm, kipróbálom
Amugy nem egy warhammeres űrgárdista van a A jobb felső sarokban találhatóak a megnyitott képek miniatűrái ábránál?Mert elégé úgy néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest