- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Friss telepítésű SP2 alatt valóban megy minden (feltettem mellé és kipróbáltam), de ha simán a meglévőt frissítem SP1-re, akkor már pl a Word belefagy egy szimpla kép beillesztésbe, monitor szerinte nincs (Display propertiesnél: '' on Radeon X700 series'' jelenik meg), és a SiS IDE driver is bekavar, ami fentvan: mindenféle SCSI vezérlőket talál meg SP1 telepítés után... szóval nem nagyon van kedvem kísérletezni vele újra.
Manson: köszi a feltételezést... ha gondolod megnézheted a WinXP licencemet, képzeld eredeti...
Szerk: Az '' on Radeon X700 series''-nél valamiért nem jelenik meg a sok szóköz, amit bedobtam. Szóval a monitor neve helyén egy rakás szóköz van ott.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Félig OFF: Ezt a .NET framework-öt nem sikerül felvarázsolnom erre a gépre. Telepítésnél kiírja, hogy kéne neki a Microsoft Installer 3.0 (az alap XP-ben még régebbi verzió van). A Microsoft Installer 3.0-t pedig amikor telepíteni akarom, kidob, hogy SP1 kell hozzá legalább... Az SP1-et nem tudom feltenni, mert pár számomra fontos program nem hajalandó utána működni (próbáltam, még jó, hogy elötte Ghosttal lementettem a rendszert). Tud valaki valami megoldást, hogy SP1 nélkül hogy lehet ezt összehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest