Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - OLED TV topic
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
 - Milyen videókártyát?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Wolverine
félisten
Jelen pillanatban az EU-ban 87 angol, 74 német, 32 francia és 8 spanyol nyelvű WoW-realm van. Ez realmenként 3-4 szervert jelent (a két kontinensnek egy-egy, és egy vagy kettő - nem tudom pontosan, de inkább kettő - az ún. instance-oknak, a nagyobb tartalmat hordozó 5-40 fős csapatoknak szóló területeknek). Emellett a rengeteg GM minden előbb felsorolt nyelven - tegnap éjjel negyed 4-kor beszéltem eggyel.
Hogy is oldanád meg előfizetési díj nélkül a fenntartását? (a példád nem rossz: bármilyen hobbid van, arra költeni kell, legyen ez autó, fényképezés, akár a tévé
 És az előbb írtam, hogy havi 3300 Ft, plusz a web díja.) - 

bullseye
addikt
ez a havidíjas dolog olyan undorító pénzlenyúlás, amíg nem gondolod végig mit kapsz cserébe... nem az FPSből kéne kiindulni, ahol van 1-2-10-50 kisebb szerver ozt a többit a közösség adja már össze (ha tudja, meg a kiadó reagál egyáltalán, pl. BF2 ladder dolgokról olvastam durvákat). Itt 40-50 bazi szerver, sőt esetneként egész fürt megy, hogy szépen fusson a dolog, folyamatosan cirkálnak a GMek, karakterosztály-képviselők, stb., van akár online segítségnyújtás is, a játék folyamatosan fejlődik, bejönnek újabb eventek, stb. stb.
na nem azt mondom, hogy harmad ennyiből nem futná ugyanerre, de az ember ha fizet, utána joggal is veri az asztalt, ha lenyúlták cuccát, belefutott egy bugba, vagy csak elhőzódik a karbantartás... a cég meg megérdemli az általában jól végzett munkáért... 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
 - Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

És az előbb írtam, hogy havi 3300 Ft, plusz a web díja.)