- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Hát, ez tanulságos!
Grat -
bmx powa
tag
pizzafutár....Kecskeméten a Don puli-ból rendeltünk két pizzát. úgy számoltam hogy a kett pizza valami 1410 ft lesz. régi katalógus, két évvel ezelőtti. kihozza a srác, adom a 2ezrest, mondom ezerötből kérek vissza. srác vigyorog, elmegy. behozom a pizzákat, megnézem a blokkot. új árak szerint 1610 ft volt a 2 pizza. és a srác még örült is...
-
ALI_G
veterán
ez mindenkivel megesik. Nem feltétlen újságárus. De megtanulod, ha csak egy kis ideig is, hogy jobban kell vigyázni. Szobatársamat a pizzafutár vágta át. Tudod a nagy örömben nem mindig figyelünk.
Az én gyengém, ha egy gyönyörű nő szolgál ki valahol és mosolyog rám. Na akkor nem számolom meg a visszajárót, főleg mert többnyire váltunk olyankor pár szót. Sosem vettem még észre, hogy ők átvertek volna, akár véletlen, akár szándékosan.
De megvan az az eladó, akit te is írtál, akin látszik, hogy aljas. Vigyázni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest