Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPad topik
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Meg mp3 lejátszót, meg fényképezőt meg gpst. Egyenként mind köröket verne a legjobb fényképezős mobilra, legjobb mobilos gps-re, és még olcsóbbra is jönne ki.
Hagyjuk már ezt a marhaságot, pont arról szól részben az egész okostelefon piac, hogy ne kelljen több kütyüt magunknál tartani. Ha valakinek fontos a rádió (ezt meg tudom érteni, sokkal jobban, mint mondjuk a bluetooth-os fájlküldözgetést, hisz erre tényleg nincs alternatív megoldás, csak wifi közelben, vagy ha emberesen fizetsz az adatforgalomért) akkor annak igen is lehet ez tényező, és nem az a megoldás, hogy vegyen 1000ft-ért egyet, mert ezzel az erővel egy rakat feature-re elmondhatnád még, hogy vegyen hozzá céleszközt. 200 ezerért senki nem akar külön kütyüt magánál hordani, amit elvileg a telefon is tudhatna. Én speciel tudnám tolerálni a helyzetet, de nehogy már az legyen hülye, aki elvárna valamit egy eszközben, ami a többi platformon a legtöbb készülékben elérhető. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Hagyjuk már ezt a marhaságot, pont arról szól részben az egész okostelefon piac, hogy ne kelljen több kütyüt magunknál tartani. Ha valakinek fontos a rádió (ezt meg tudom érteni, sokkal jobban, mint mondjuk a bluetooth-os fájlküldözgetést, hisz erre tényleg nincs alternatív megoldás, csak wifi közelben, vagy ha emberesen fizetsz az adatforgalomért) akkor annak igen is lehet ez tényező, és nem az a megoldás, hogy vegyen 1000ft-ért egyet, mert ezzel az erővel egy rakat feature-re elmondhatnád még, hogy vegyen hozzá céleszközt. 200 ezerért senki nem akar külön kütyüt magánál hordani, amit elvileg a telefon is tudhatna. Én speciel tudnám tolerálni a helyzetet, de nehogy már az legyen hülye, aki elvárna valamit egy eszközben, ami a többi platformon a legtöbb készülékben elérhető.