- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ja, nagyon pihent volt, aki kitalálta. Bár az Apple Newton se volt semmi anno.
Kell a jack, igen, és nekem Nexus S, van, amiben történetesen úgy van kialakítva a csatlakozó, mint az "i" cuccoknál. A Xears fülesem is elvileg iPhone modell, de hibátlanul üzemel a telefonommal (haver Xperia Mini Projával meg nem). Más eltérés meg olyannyira nincs, hogy igazából csak egy átalakítót kell venni az Apple kompatibilis fülesekhez és használhatja az ember, amivel csak akarja. Vagy átforrasztani két vezetéket, bár ez a garanciának nem tesz jót. -
kolosanyi
veterán
Na most azt képzeld el, amikor felvevőgombos fülest kerestem a Nexusomhoz - aminek a csatlakozókiosztása ugyanolyan, mint az Apple cuccoké - és bementem a Starkinghez. Kérdeztem, hogy milyen füleseik vannak, a csávó mutogatta, hogy ilyen, meg olyan, aztán kérdezte, hogy melyik iPhonehoz lesz. Én meg elővettem a Nexust és mondtam, hogy igazából erre lesz.
Utána nagyon le akart beszélni az egészről, mert szerinte nem kompatibilis, mivel azok csak iKompatibilisek. Mondtam neki, hogy ez ugyanolyan, de nem akarta megérteni. Mindegy, amúgy se volt olyan, amit kerestem, végül egy Xears füles lett belőle a fülhallgatós topikban olvasottak alapján.
-
kolosanyi
veterán
Annyit pletykálják már, ráadásul mióta... Nem unták még meg az emberek? Ennyi idő után úgy vagyok vele, hogy akkor hiszem el, ha elmegyek egy Apple boltba és megtapogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- PlayStation 4
- Peugeot, Citroën topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest