Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm szépen az írást! Akkor én most szépen hátrabillenek a fotelba, mert az AM3 még jó sokáig támogatva van. Igaz am2+ lapom van, de bőven ráérek még lecserélni majd akkor ha kipukkan a lap, vagy kevésnek bizonyul a 4 giga ram, vagy jön valami olyan új am3 processzor ami nekem mindenképpen kell de kihagyták belőle a ddr2 vezérlőt, vagy olyan sokat zabál, hogy nem bírja a lapom. Vagy csak egyszerűen lesz egy kis fölös pénzem, és úgy döntök, hogy modernizálok.
A lényeg, hogy bármelyik esetben maximum 2 komponenst kell lecserélnem egyszerre.Ezért kedveltem mindig is jobban az AMD-t, mert ugyan sebességben az utóbbi 3 évben kicsit le volt mindig maradva, de sokkal egyszerűbben fejlesztettem. Mikor 754-ről váltottam 939-re, csak lap+proci csere volt beszámítással, megmaradtak a ramok: kevés költség. Aztán 1 magos prociról 2 magosra csere beszámítással: kevés költség. Aztán az 939-et elboltoltam úgy, hogy az am2+-hoz csak egy pár ramot kellett vennem, a többi ingyévót ráadásul a 939-től jóval gyorsabb procival érkezett az új szett. Aztán a K8 procit kb 10 rugóból lecseréltem a PhenomII X2-re. A leghúzósabb anyagi ráfordítás fejlesztésenként soha nem érte el a 20e ft-ot, de pl a procicserét a legutolsót 10-ből megúsztam.
A nagyobb pénzeket mindig a videókártyákon buktam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Autós topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A lényeg, hogy bármelyik esetben maximum 2 komponenst kell lecserélnem egyszerre.