Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Köszönöm szépen az írást! Akkor én most szépen hátrabillenek a fotelba, mert az AM3 még jó sokáig támogatva van. Igaz am2+ lapom van, de bőven ráérek még lecserélni majd akkor ha kipukkan a lap, vagy kevésnek bizonyul a 4 giga ram, vagy jön valami olyan új am3 processzor ami nekem mindenképpen kell de kihagyták belőle a ddr2 vezérlőt, vagy olyan sokat zabál, hogy nem bírja a lapom. Vagy csak egyszerűen lesz egy kis fölös pénzem, és úgy döntök, hogy modernizálok. :) A lényeg, hogy bármelyik esetben maximum 2 komponenst kell lecserélnem egyszerre.

Ezért kedveltem mindig is jobban az AMD-t, mert ugyan sebességben az utóbbi 3 évben kicsit le volt mindig maradva, de sokkal egyszerűbben fejlesztettem. Mikor 754-ről váltottam 939-re, csak lap+proci csere volt beszámítással, megmaradtak a ramok: kevés költség. Aztán 1 magos prociról 2 magosra csere beszámítással: kevés költség. Aztán az 939-et elboltoltam úgy, hogy az am2+-hoz csak egy pár ramot kellett vennem, a többi ingyévót ráadásul a 939-től jóval gyorsabb procival érkezett az új szett. Aztán a K8 procit kb 10 rugóból lecseréltem a PhenomII X2-re. A leghúzósabb anyagi ráfordítás fejlesztésenként soha nem érte el a 20e ft-ot, de pl a procicserét a legutolsót 10-ből megúsztam.

A nagyobb pénzeket mindig a videókártyákon buktam. :W

Új hozzászólás Aktív témák