Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm szépen az írást! Akkor én most szépen hátrabillenek a fotelba, mert az AM3 még jó sokáig támogatva van. Igaz am2+ lapom van, de bőven ráérek még lecserélni majd akkor ha kipukkan a lap, vagy kevésnek bizonyul a 4 giga ram, vagy jön valami olyan új am3 processzor ami nekem mindenképpen kell de kihagyták belőle a ddr2 vezérlőt, vagy olyan sokat zabál, hogy nem bírja a lapom. Vagy csak egyszerűen lesz egy kis fölös pénzem, és úgy döntök, hogy modernizálok.
A lényeg, hogy bármelyik esetben maximum 2 komponenst kell lecserélnem egyszerre.
Ezért kedveltem mindig is jobban az AMD-t, mert ugyan sebességben az utóbbi 3 évben kicsit le volt mindig maradva, de sokkal egyszerűbben fejlesztettem. Mikor 754-ről váltottam 939-re, csak lap+proci csere volt beszámítással, megmaradtak a ramok: kevés költség. Aztán 1 magos prociról 2 magosra csere beszámítással: kevés költség. Aztán az 939-et elboltoltam úgy, hogy az am2+-hoz csak egy pár ramot kellett vennem, a többi ingyévót ráadásul a 939-től jóval gyorsabb procival érkezett az új szett. Aztán a K8 procit kb 10 rugóból lecseréltem a PhenomII X2-re. A leghúzósabb anyagi ráfordítás fejlesztésenként soha nem érte el a 20e ft-ot, de pl a procicserét a legutolsót 10-ből megúsztam.
A nagyobb pénzeket mindig a videókártyákon buktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest