- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
én szerintem a core i5 valószínűleg 32nm-es lesz, miért is adnák ki egy meg sem jelent procit a "régi" 45nm-en, ha már képesek az újra?
tehát kár leszólni
, lehet ezekkel könnyen megüthetjük a 4-4,5 gigát léghűtéssel vagy tovább, és clkclk is erősebb lesz a ph2-nél, szal erősen fogja veszélyeztetni
már csak jó árat kell csapni hozzá h népprocessor legyen, mint a C2D
-
Bluegene
addikt
írtam h lehet, végülis a 32nm lehetséges, mert ősszel már elkészül az intel gyártósor, ki tudja? lehet ezért késik, és megspórolják a 45nm-es gyártást
mivel kisméretű 32nmes chip lesz olcsó is lesz, és tunningos(ha az lesz, fogalmam sincs)
Ste: lehet hogy 30-40K lesz a lap alá, lehet, de AMD alá újonan egy jobbfajta lap is drága, nemrég néztem
lényeg h még lehet h kellemes meglepetés lesz, nem biztos h le kéne szólni, jó árat csapnak hozzá, jó fogyasztást és tunningolhatóságot(lehet)
-
Bluegene
addikt
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
lehet h pont az i7 és a 12MB cache yorkfieldek között lesz teljesítményben
a phenom2-nél jobb és mondjuk azonos árba, szted ki fog ilyet veni?
sokan, pláne ha beszüntetik a yorkfieldet
arról nem is beszélve h lehet ezek már alapból 32nm-en jelennek meg extrém tunningpotenciállal
nem ostobák az intelnél...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest