Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Én nem tudom , kis játékokra jók ezek, barátnőmnek vettem 1 alap kis lenovo laptopot (G50) ami nem olyan nagy szám ugyebár, de simán rayman legendsezik rajta, lol is fut, meg mobil játékok (árúházon keresztül letöltve)
szóval jól van az. Nem értem miért várja el bárki hogy csináljanak valami nagy vga-t , arra ott az amd , nv , szerintem nem is erőlködnek az intelnél, de annyira az amd-nél sem... -
trufa12
addikt
de ha jól olvasom jön a pce4.0....
meg már alap lesz a ddr4 kezelése a 1151 be szóval.. ha ebből következtetek (és ha nem mindannyian a fronton leszünkpl fél év múlva...) akkor köv évre már a játékok is igénylik ezeket vagy legalábbis jobb lesz ha alattuk lesz mintsem nem.
szóval játékok szempontjából lehet nem árt majd váltani,mondjuk jövőre rá érek szóval addigra meg a különbözetet össze gyűjtögetem így nem nagy dolog.
-
trufa12
addikt
Nem rég vettünk egy samsung telefont 2x4 magos proci van benne amit úgy használ hogy mikor erőforrás kell az erősebbet használja ha nem akkor a gyengébbet .
8 magos rendszer ha azt vesszük egy telefonba...
fejlődik a mobil piac....
Grafikailag meg mondjuk ott vannak a játékok mint pl 2010 ben v 11 ben mert van 1-2 mobil játék ami azért brutálul néz ki . -
trufa12
addikt
csak firkantottam valamit
, miért kell ezen kiakadni ?
A lényeg az hogy miért nem lehet kiadni 1 generációt ami legalább 2 évig szolgál. Nem értem ki bírja ezt anyagilag.?
Én örvendezek csak szeretek aktuál maradni pc fronton, de most mire össze raktam 1 életképes 1150 es configot , jön az 1151-es.
Persze most lehet azt mondani hamarább kellett volna váltani .De most legalább tudom hogy jön ez aztán gyűjtök lecserélem frissében aztán remélem 2 évig nem nagyon jönnek 7-8. generációval. -
trufa12
addikt
Ennyire hogy kelhet a pénz hogy mindjárt itt a 6... generáció......
-.- LOL 1 évbe 2ő.. hát aki milliárdos annak biztos jó hír, én nem tudom várjak a 6.ra v a 10.re ?:mikor lesz1 kis pihi leállás?
1-2évre hogy meg veszi az ember aztán úgy lehet vele nah enyém a csúcs a legfrissebb ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Először notebookban próbáltuk ki az Intel legújabb, 14 nanométeres csíkszélességen készült processzorcsaládját.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Keresünk dokkolókat
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest