- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
576-nál vásároltam, nem kínai (nem is értem, hogy lehetne ez probléma, amikor i5-el jó volt). 30-35 ms-nél nem szoktam több lenni, 45-50 ms fölötti serverre pedig sosem csatlakozom. Driver jó volt. Ezeket mind ki is zárnám. Szerintem csak arról lesz szó, hogy ha 60 fps alá esik a mutató (render.drawfps 1), akkor én arra azt mondom, hogy nem megy jól. Pont egy nagyobb csatában, ha leesik a mutató, akkor nagy eséllyel ez miatt fekszem le a földre. Egyébként nem mindegy melyik mapról van szó. Pld. Métro (bf3) csak kültéren gázos, nagyobb fő számmal, bent mindig stabil 60 az fps. Ezek alapján bizonyítom a driver problémát (logom nincs, ez miatt semmit nem telepítek a gépre). Egyébként mindig az utolsó stabil Catalyst szokott fent lenni 7790-nél, mert a béta nem jó (legalább is amíg foglalkoztam vele). 7770-nél mindig bétáztam, mert ott az jó(bb) volt.
Halkan jelzem, hogy bizonyos esetekben a BF még i7-ből is kamatozik, igaz nem jelentősen. Láttam már bizonyított írást/tesztet/videót. Linkelni nem fogok tudni, mert már fogalmam sincs hol volt, de meggyőzött és ez így megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest