- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Komolyabb erőforrás kell egy mSATA vagy M.2 foglalat vezérléséhez/kezeléséhez?
Mert szerintem nem.
Szerintem pusztán marketing okokból nem került eddig belépő kategóriás lapokba valamelyik foglalat. És remélem ez változni fog, mert valahova el kell adni az új M.2-es SSD-ket is a Samsungnak (meg persze másnak is).
-
Patice
nagyúr
Akkor itt az ideje fejlődni. mSATA-nak vagy M.2-nek akkor látom csak értelmét (szubjektíve), ha a lapon van valahol neki foglalat.
Az adapteres megoldás még rendben is van, de nem sokkal kisebb, mint egy 2,5-es normál SSD, bár azokban is láttam már olyat, hogy csak a fém tok akkora, a lap benne alig foglal helyet (Samu 840 EVO).
Nem tudom miért kell ezekre amúgy ekkora ház, meg OK, hogy a fém védi az elektromágneses zavaroktól, de akkor mSATA SSD miért van el burkolat nélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged