- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komolyabb erőforrás kell egy mSATA vagy M.2 foglalat vezérléséhez/kezeléséhez?
Mert szerintem nem.
Szerintem pusztán marketing okokból nem került eddig belépő kategóriás lapokba valamelyik foglalat. És remélem ez változni fog, mert valahova el kell adni az új M.2-es SSD-ket is a Samsungnak (meg persze másnak is).

-
Akkor itt az ideje fejlődni. mSATA-nak vagy M.2-nek akkor látom csak értelmét (szubjektíve), ha a lapon van valahol neki foglalat.
Az adapteres megoldás még rendben is van, de nem sokkal kisebb, mint egy 2,5-es normál SSD, bár azokban is láttam már olyat, hogy csak a fém tok akkora, a lap benne alig foglal helyet (Samu 840 EVO).
Nem tudom miért kell ezekre amúgy ekkora ház, meg OK, hogy a fém védi az elektromágneses zavaroktól, de akkor mSATA SSD miért van el burkolat nélkül is? 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom miért kell ezekre amúgy ekkora ház, meg OK, hogy a fém védi az elektromágneses zavaroktól, de akkor mSATA SSD miért van el burkolat nélkül is?