- Videós, mozgóképes topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 3D nyomtatás
- Analóg fényképezés
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Komolyabb erőforrás kell egy mSATA vagy M.2 foglalat vezérléséhez/kezeléséhez?
Mert szerintem nem.
Szerintem pusztán marketing okokból nem került eddig belépő kategóriás lapokba valamelyik foglalat. És remélem ez változni fog, mert valahova el kell adni az új M.2-es SSD-ket is a Samsungnak (meg persze másnak is).
-
Patice
nagyúr
Akkor itt az ideje fejlődni. mSATA-nak vagy M.2-nek akkor látom csak értelmét (szubjektíve), ha a lapon van valahol neki foglalat.
Az adapteres megoldás még rendben is van, de nem sokkal kisebb, mint egy 2,5-es normál SSD, bár azokban is láttam már olyat, hogy csak a fém tok akkora, a lap benne alig foglal helyet (Samu 840 EVO).
Nem tudom miért kell ezekre amúgy ekkora ház, meg OK, hogy a fém védi az elektromágneses zavaroktól, de akkor mSATA SSD miért van el burkolat nélkül is?
-
Patice
nagyúr
6W-os procik mellé én már lapra integrált tápellátást raktam volna, hogy csak egy tápkocka kelljen melléjük.
Amúgy ha már "4K képes" a procikban az IGP, akkor lehetett volna rajta több digitális képkimenet. HDMi amúgy 2.0-ás?
Display port is elfért volna. Vagy akár még egy-két HDMI.
VGA-t, meg PS csatikat lehagyhatták volna már igazán. Inkább optikai, vagy koax hangkimenet, netán analóg 2xRCA is mehetett volna rá a
86 csatornás hátsó panel helyére, ha már ráfogjuk, hogy HTPC-nek is jó.Amúgy szimpik. De nem ilyen felszereltséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest