- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komolyabb erőforrás kell egy mSATA vagy M.2 foglalat vezérléséhez/kezeléséhez?
Mert szerintem nem.
Szerintem pusztán marketing okokból nem került eddig belépő kategóriás lapokba valamelyik foglalat. És remélem ez változni fog, mert valahova el kell adni az új M.2-es SSD-ket is a Samsungnak (meg persze másnak is).
-
Akkor itt az ideje fejlődni. mSATA-nak vagy M.2-nek akkor látom csak értelmét (szubjektíve), ha a lapon van valahol neki foglalat.
Az adapteres megoldás még rendben is van, de nem sokkal kisebb, mint egy 2,5-es normál SSD, bár azokban is láttam már olyat, hogy csak a fém tok akkora, a lap benne alig foglal helyet (Samu 840 EVO).
Nem tudom miért kell ezekre amúgy ekkora ház, meg OK, hogy a fém védi az elektromágneses zavaroktól, de akkor mSATA SSD miért van el burkolat nélkül is?
-
6W-os procik mellé én már lapra integrált tápellátást raktam volna, hogy csak egy tápkocka kelljen melléjük.
Amúgy ha már "4K képes" a procikban az IGP, akkor lehetett volna rajta több digitális képkimenet. HDMi amúgy 2.0-ás?
Display port is elfért volna. Vagy akár még egy-két HDMI.
VGA-t, meg PS csatikat lehagyhatták volna már igazán. Inkább optikai, vagy koax hangkimenet, netán analóg 2xRCA is mehetett volna rá a
86 csatornás hátsó panel helyére, ha már ráfogjuk, hogy HTPC-nek is jó.Amúgy szimpik. De nem ilyen felszereltséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest