Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
válasz
WonderCSabo #35 üzenetére
Igen közben rájöttem,hogy nem hétvégi free game mint pl.: Black Ops multiplayer.
Én is Orange Boxba vettem meg asszem 3900-ért anno. -
hoffman_
nagyúr
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
És arról sajna lecsúsztam, úgyhogy ennek most nagyon örülök!!
mod: 3 eurós Mirror's Edge se rossz
-
sti10p
senior tag
Akkor elég ha csak fel kerül a listára reggelve a játékaim között, nem kell most le is töltenem és telepítenem, hanem az akció lejárta után is bármikor megtehetem?
-
rt06
veterán
the cake is a lie
-
Slystyle
őstag
Kellemes hír, bár már megvan egy ideje az orange box keretében. De ebből is már a TF2 ingyenes, lassan az egész pakk free lesz.
-
JoolsNOS
veterán
Én előző ilyen portalakciónál regisztráltam steamen. Jó dolog, azóta hanyagolom a dobozos játékokat.
-
lono981
csendes tag
Sajna én nem tudom feltelpíteni a Steamet. Addig eljutok, hogy Updating Steam 26% és ezt a hiba üzenetet dobja ki:
Steam.exe(main exception): ERROR: deleted Steam.exe but the file is still there.
Win7 64 bit verziót használom. Valakinek egy 5lete esetleg? -
olbaidhun
őstag
Ajánlom a játékhoz a Magyar szinkront: [link]
-
Góliát
őstag
Remek hír, mindenképpen ki kell próbálni!
-
Teszla_
senior tag
Előző ingyenes akcióból nekem is meg van, de még azóta se játszottam vele
Sajnos mobilnet mellett egy kicsit nehézkesen kivitelezhető, hogy letöltsek 5GB-ot.
-
protosz1988
csendes tag
Én is erősítem a többiek állítását, miszerint az accountodban marad az akció lejárta, és játék törlése után is. Tesómnak az előző free Portal akcióból így van meg és azóta is ott csücsül a többi játék között.
-
Lewzke
őstag
Lassan az összes Orange Box játékot beszerezhetjük ingyen, előbb a Team Fortress most meg ez.
-
mrhitoshi
veterán
Must Have!!
-
karantÉN
aktív tag
vásárlásnak nézi csak az összegnél nincs oda írva csak az h " ingyenes"
bármikor bárhol fel tudod rakni ha lejára az akció akkor is -
alcsa
senior tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Jah, nem is egyszer. Aki pedig anno megvette, az most tépheti a haját...mégegyszer...
-
Inv1sus
addikt
Akkor töltöm. Már egy ideje terveztem, hogy nekilendülök a játéknak, de ingyen csak finomabb lesz.
Még nem játszottam vele soha.
-
Scholes9
nagyúr
Aki 20-ig letölti, annak VÉGLEGESEN ott marad az accountjában.
Inv1sus: akkor ess neki, nagyon jó game
alcsa: miért? Aki megvette az szinte biztosan, h csak is az Orange Boxal együtt tette, ott meg egyenként is sokat értek a játékok...
-
atidzsiforc
őstag
akkor ezert olyan tetu a steam mar megint?
-
Inv1sus
addikt
Ilyenkor ez hogy megy? Letöltöm és játszok az oké. De ha mondjuk megunom uninstallálom stb. akkor legközelebb már nem tudom majd elérni?
-
Psychonaut
veterán
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Nekem is onnan van meg.
-
zimonyini
csendes tag
töltöm is
-
PowerBuldog
veterán
Volt már máskor is ilyen akció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Steamen ingyen lehet a hétvégén letölteni a Portal első részét.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest