Hirdetés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Konkrét tapasztalaom az ssd-vel: Linuxon: félek mi lesz, előveszem a leírást. Átnézem. Lényegében semmi teendőm, megy.
win 7: tegyem fel a drivert. Nem jó a drivert, ezt tegyem fel. Ok. Így már jó. Akkor ellenőrizzem, hogy megy, nem megy. biosban valami szar kikapcsol, úgy indít, akkor jól fel tudom tenni. Hopp előbb le kellett volna szedni. Újra az egész. Driver fenn. Jó ok. Akkor tesztprogramot leszed. Jah, hogy rossz helyen kezdődik a win partíciója, amit a win csinált... akkor minden előröl.Na ez a valóság.

-
sing1ep1ayer
őstag
Senki nem tiltja, hogy az élelmesebbek (mint szerénységem
) csupa-csupa opensource alkalmazást használjanak Windows alatt. Mivel én eleve mindkét rendszeren megfordulok, ez a lehető legjobb választás számomra. Ettől nem lesz rosszabb a Windows.Próbáld meg felrakni azt a Skype multiarch fájlt a 64-bites wheezyn, ne csak felolvasd nekem amit ott látsz. Olvasni én is tudok. Sőt, fel is raktam, de hidd el nem annyi volt, hogy kattintasz rajta aztán felrepül. Tessék megnézni! Esetleg ha korrekt akarsz lenni, akkor mérd le stopperrel is, hogy mennyi idő alatt tudod telepíteni az említett disztrón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) csupa-csupa opensource alkalmazást használjanak Windows alatt. Mivel én eleve mindkét rendszeren megfordulok, ez a lehető legjobb választás számomra. Ettől nem lesz rosszabb a Windows.