Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Én sem viccnek szántam.
Ősidők óta van UHU, hazai fejlesztés, szerintem az is bátran kijelenthető, hogy hozzáértőbbek csinálják, mint akik majd az állami pénzeket bezsebelik ezért a projektért.
Inkább az UHU-nak kéne támogatást biztosítani, létrehozni egy alapítványt és politikai+szakmai irányító-egyeztető testület, kialakítani egy support rendszert és csinálni belőle egy sokáig támogatott enterprise grade LTS verziót, a Fedora és a RHEL modellje alapján. Ha már mindenáron hazait akarunk.
Utána meg mehetne állami szervekhez, iskolákba, egyetemekre.
Azt meg nem tudom elképzelni, hogy azok hogyan számolnak akik szerint ehhez képest a Microsoft szolgáltatásaival spórolni lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tegnapi határozat értelmében négy év alatt jelentősen csökkentik a közigazgatásban a zárt forráskódú szoftverek arányát.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest