- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Nem, már nem.
Az Xbox-os verziót úgy kell elképzleni mint a PC-set a megjelenés után. folyamatosan jönnek ki újabb és újabb javítások.
Az elején pl: nem volt crew, goldért volt a prémium lőszer, stb. Kevesebb pálya, kevesebb tank. Szépen ahogy haladnak vele előre, úgy változik minden.
Ami jelentős különbség a PC-shez képest, az a fejlesztések menete, ugyanis itt nem minden alkatrészt kell külön kifejleszteni, hanem "csomagok" vannak. Ez egy szempontból azok száját tömné be, akik a történelmi hűséget helyezik előtérbe ... (lol) viszont cserébe lassabb miatta kicsit a fejlesztés, valamint előfordulhat olyan, hogy nem lehet "kimaxolni" egy tankot. (pl: A legjobb ágyú nem a legjobb motorral szerelt csomagban van...)
Ennek ellenére meglepően jókat lehet csatázni, valahogy kevésbé tűnik bughalmaznak mint a PC-s.
@.mf: Nos ... izé
Van abban valami amit mondasz, de én a PC-s béta elején kezdtem a WoT-ot, és eddig kb. 3-szor adtam fel ...
Azért ahhoz a roppant komoly összetettséghez tegyük azt is hozzá, hogy ha ismered a tankokat, erős és gyenge pontjukat, szögeiket, a pontosságot, átütést és töltési időt, majd meglátod az enemyt, szépen végigszámolsz mindent, és lősz akkor bizony jön a randomisten ... Ugyanis ezek után vagy eltalálod, vagy nem, vagy átütöd, vagy nem, vagy sebzed, vagy nem, vagy kritikus sebzés, vagy nem ... (És akkor még az összeesküvéselméleteket nem is mondom ...)
Én imádom a tankokat, szeretem a WoT-ot is, minden hibája ellenére, de a WoT a világ legnagyobb és legdrágább véletlenszámgenerátora. Csak rittynetettek hozzá egy csecse UI-t.
És hogy ne csak a levegőbe beszéljek: 2 példa, mindkét oldalról egy.
- Először akkor töröltem le a WoT-ot, mikor ISU152 BL10-el 3!!!! azaz háromszor lőttem oldalba egy Hummelt (Ami akkor csak T5 volt ...) 50-100 méter távolságból, derékszögből ... Ebből 2 lepattant, 1 pedig "didnátgótrú", mire észrevett, rámfordult, és kipukkantott.
- T50/2 scouttal klánmeccsen 5!!! azaz öt enemy IS7 találat után 100% HP-val foglaltam be az enemy bázist. TS-en azon röhögtünk vajon mit anyázhatnak szegények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Politika
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Medence topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- PlayStation Portal hibátlan
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest