Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A jövő elkezdődött. Habár ezt már elég régóta mondom.
-
törölt tag
Valakinek dobott ki valamit az oldal? Mert én próbáltam fegyveres esetre keresni, de a "gun" szóra semmit sem dobott...
-
Csak most olvasom, de ez a hír aztán tényleg nem semmi!
-
Valami elkezdődött. Amerikában úgy tudom, hogy AI büntet meg, de ez hibás, ezért most egy más (szerencsére ingyenes) AI javítja ezt a problémát.
-
Slack
tag
Senki nem szereti az ügyvédeket, Én sem. De ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy a következő 20 évben mennyi munkahely fog megszűnni.
-
cami][us
senior tag
Egy nagyon sablonos keresetlevél-szerűséget produkált. Azért nem olyan rossz.
-
fornettisuti
veterán
Ez mar valami!
-
sztanozs
veterán
Wow, ez a napi innováció, nem a napi frissítésű webes bérlet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Revolut
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- BestBuy ruhás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest