- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sing1ep1ayer #49 üzenetére
És van hardvered, aminek 8192x4800 pixeles kimenete van?
Ugye, hogy nincs. Máris jobban megéri 16 PC-t venni hozzá darabja 150k.Láttál már moziteremben plafonon vetítőt? A vetítők egy külön teremben vannak a leghátsó sor mögött.
-
sing1ep1ayer
őstag
Kezdjük elölről?
Egyébként meg nem 10, hanem 16.
Azért abba is gondolj bele mekkora a hiba esélye egy 16 projektorból összeállított rendszernél. Gyakorlatilag a cucc csak egyszeri demózásra lenne alkalmas, mert egyébként állandóan javítanák - szóval a karbantartó személyzetet is pénzelhetnéd (mind a hardveres, mind a szoftveres részen). Arról nem is beszélve, hogy egy egész falat kellene már pusztán az elhelyezésükre feláldozni, mivel ha egymás mellé raknád őket, akkor 16 pirítóskenyér válna belőlük három perc után.
@ (#48) Edenyke
Neked is szól a hibalehetőségek című fejezet. Egyébként meg mivel játszanád le egyáltalán a képet? Van szoftvered, ami 16 felé osztja azt? És hardver, amire rákötöd a 16 gépet? Mert erre sem ártana költeni egy picit. És méghogy könnyebb lenne javítani?! Már egy szimpla izzócsere (ami esetedben szinte mindennapos lenne) is kínszenvedés lehet, amikor a több(tíz)méteres esztétikus plafondobozkád közepén lévő projektort kellene ehhez kibányászni, utána meg hajszál pontosan ugyanúgy visszaállítani. De tényleg hajszál pontosan. -
Zirowe
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #39 üzenetére
Ha már elméleti síkon tartunk, akkor simán meg lehetne oldani, sőt, még esztétikusan is, építeni nekik egy jól szellőző kuckót a plafonra, oszt már senkit sem zavar, hogy mi van fent, csak a kép legyen nagyon jó.
Gondolom aki erre specializálódott a beállítást is gyorsan el tudja végezni, szóval igen, ha lenne 16 millióm, akkor inkább a jobb és élesebb kivitelt választanám, mintsem egyet (főleg, mert ha elromlik az egyik, akkor könnyebb cserélni, mint az egészet, szóval még praktikusabb is).
Mobilitás meg ilyen esetben nem nagyon érdekelne.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
sing1ep1ayer #34 üzenetére
az árkülönbözetből pár évig fizethetsz pár embert, hogy cipeljék neked a 10 projectorod, ha kell...
-
bteebi
veterán
Elég komoly
. Forintban ennyiért megvenném
. A tömege azért rendesen odavág, az elszállítása már kétemberes munka. Legalábbis én nem vagyok ennyire jó kondiban
.
-
korion
senior tag
válasz
srácok most komolyan ilyenen megy el a vita,h 16 projektor ide-oda-amoda?!
ez erődemonstráció!
a Jvc-nek van ennyi! -
-
válasz
Szerintem te az elméleti síkon eljátszott gondolatokat kicsit komolyan vetted
-
Ispy
veterán
Hogy adom be az asszonynak otthon, hogy kell nekünk egy ilyen
-
sing1ep1ayer
őstag
Jó. Akkor elméleti síkon:
Mégis ki venne 16 darab projektort inkább e helyett? Moziteremről beszéltél. Ott hogy nézne ki, ha a plafonról 16 eszköz lógna le egy csomagban? Ilyet sehol nem csinálnak. Ahol nincs 62 millió erre, csak 16, ott a 16-ból választják ki a lehető legjobb (de 1 darab!) projektort (tessék, itt van egy annyiért), nem pedig azzal bűvészkednek majd, hogy 16 darab egymilliós kivetítőt hangoljanak össze a jobb felbontás érdekében. -
king.mp
aktív tag
Jó drága vasdarab.
-
törölt tag
válasz
Szerintem meg az, hogy valaki ilyet vesz-e, 16 db LED-est, vagy bármilyen mást, inkább múlik az illető egyéni perverzióján, mint azon, hogy melyik mennyire hordozható.
-
kispecek
aktív tag
Nem éppen a szoba dísze...
Szóval rusnya is, meg drága is.Nem kell! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Csak elméleti síkon beszéltem. Viszont a te érved a projektor ellen, hogy nem hordozható eléggé rossz.
Laptopnál már érdekesebb lenne a hordozhatóság, de ezeket fixen telepítik valahova. Mondjuk egy moziterembe. -
sing1ep1ayer
őstag
Nem tudom, mert nem ismerek olyan embereket, akiknek többmilliós projektoruk van. Ezek szerint akkor nemcsak senki nem hordozza, de senki nem is vesz ilyesmit.
50kg-ot amúgy még bőven el lehet vinni kocsival bárhová ha szükséges (épületen belül pedig 2 ember is elég hozzá), na de 16 darab ledes projektort, amit ráadásul össze is kell hangolni!? Ott már az művészet lenne, hogy egyik szobából (vagy teremből) a másikba költöztesd át a rendszert, erre pedig még simán adódhat igény.
@ (#32) Duliee
És a cementeszsák nem hordozható?Ha nem lenne az, akkor az épületek többsége sem létezne. Persze beleköthetsz, hogy nem hordozzák, hanem szállítják, de a melós nem ott bontja ki, ahol ledobták a teherautóról.
-
A lakás ékessége
,persze máshova szánják ezt
#26) sing1ep1ayer : 51kg, szerinted ez hordozható? cementeszsák...
,devégülis viheted ,ha gyúrni akarsz
-
gianni85
veterán
címet figyelmen kívül hagyva azt hittem valami monoblock/stereo végfok van a képen
-
salapp
addikt
Na, az ügyesebbje, akinek marad ölég a ciprusi számlazár után is, már izzíthatja az egérmutatót a "send order" gomb felett.
Biztos sok értelme van ilyeneket gyártani. A 4K-nak is rengeteg...Ja, és ne f.ssatok, hogy felborul az asztal, full márványból van, persze gusztusos - csöppet sem hivalkodó - arany-zárványokkal tűzdelve.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sing1ep1ayer #26 üzenetére
Áruld már el nekem ki hordozza a több millás projektorát?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jóval olcsóbb lenne venni 16db csúcsszuper LED-es projektort és belőni őket, hogy ekkora felbontásban vetítsék a képet.
Az csak 16M lenne, cserébe 100x kontrasztosabb képe lenne. -
Ha tényleg jó az optikája, akkor teljesen jó mozigép lehet kisebb mozikban. Bár gondolom nagyterembe/szabadtéri felállításra kevés a 4500 lumen.
#21: ja, drága, lévén prototípus-kategóriába tartozik. 40MP-t nem egyszerű dolog precízen kivetíteni, nagyon komoly optika és elektronika kell hozzá.
-
korion
senior tag
262,000.00 USD = 62,164,428.66 HUF
mi ilyen nehéz benne???
de most komolyan?! -
Hátha ezt az asztal szélére rakják akkor felborul az asztal
-
*Tata*
senior tag
Hát ez igen jó árban van.
-
Zirowe
nagyúr
Ez a 3000es adat az árhoz képest tényleg nagyon sovány.
-
fojuzer
aktív tag
HM s hol fogják nézni?? netán nagy terem? szobába nem valo.súlya iszonyat,lámpa élettartam 3.000 ezer ora kevés,,Ára pokoli,ki a fene veszi meg.
-
vinibali
őstag
szerintem ez igen, ilyen moziba valós
-
BatchMan
senior tag
Mi az hogy "tömeggyártásba kerülő"? Szerintem 100 db-ot nem lehet belőle eladni! Hol van hozzá műsorforrás: film, lejátszó? Mozigépek piacán nem tudom mi a helyzet, de feltételezem oda komolyabb (fix telepítésű) gépek mennek.
-
atike
nagyúr
...és mi tud neki ilyen bemenetet adni...? Mert a Barátok Közt az elég érdekes lenne rajta...
-
törölt tag
Basszus, nálunk még a konditeremben is 46 kg-os a legnagyobb vasdarab. Mekkora disznó egy gép már!
(Igen, a tömege sokkal inkább megragadta a fantáziám, mint a 8K.) -
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
Kár hogy ilyenkor nincs kép működés közben róla!
-
anubys1984
aktív tag
Natív 8k nem 4320p kéne, hogy legyen? Így már nem is kell.
-
szilagyiv
senior tag
Csak azért veszek egyet, mert szép.
-
Garold
senior tag
51 kilogramm tömegű projektor -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagy fényerővel és kontrasztaránnyal kecsegtet a Full HD felbontás tizenhatszorosát produkáló JVC DLA-VS4800.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest