- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgeri
tag
*ugy kellene kezelnie a telefont mint egy USB-s tárhelyet amin a zenék vannak"
Szerintem nem. Ezt bt nem tudja. A folyamatban lévő lejátszásról ad infót bt-n a fejegységnek (szám címe, stb.), de BR-n a fejegység nem lát rá a telefonra fájl szinten, csak a lejátszást tudja vezérelni. A számok között válogatnk tud, de másik számra ugrani már nem.
"Ha a telefonkönyvet és az SMS-eket ki tudja olvasni a BT on keresztül akkor a zenefilokat miért csak azután"
Az után sem tudja kiolvasni. Az épp lejátszott szám címét írja ki. Azt küldi neki a telefon. A telefonba bt-n a kocsi (vagy más bt-s eszköz, füles, bármi) nem lát. BT nem tud ilyet. (Fájl küldés van két eszköz között BT-n, de az más.)
-
ka64
tag
Spotify: ez valami telefon belítási probléma. Hogy mi, azt nem tudom. Én egy évig küszködtem redmi note 3-mal. Minden létező beállítással próbálkoztam de nem működött. (Annyit tudtam elérni, hogy ha a telefonon elindítottam a Spotifyt, akkor AA-ból következő számra tudtam lépni. De pl. lejátszási listát nem tudtam kiválasztani. Ha telefonon nem indítottam el a Spotifyt, akkor AA-ból nem indult el.) Kicseréltem a telefont mi 10-re, azzal meg minden tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM