- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgeri
tag
*ugy kellene kezelnie a telefont mint egy USB-s tárhelyet amin a zenék vannak"
Szerintem nem. Ezt bt nem tudja. A folyamatban lévő lejátszásról ad infót bt-n a fejegységnek (szám címe, stb.), de BR-n a fejegység nem lát rá a telefonra fájl szinten, csak a lejátszást tudja vezérelni. A számok között válogatnk tud, de másik számra ugrani már nem.
"Ha a telefonkönyvet és az SMS-eket ki tudja olvasni a BT on keresztül akkor a zenefilokat miért csak azután"
Az után sem tudja kiolvasni. Az épp lejátszott szám címét írja ki. Azt küldi neki a telefon. A telefonba bt-n a kocsi (vagy más bt-s eszköz, füles, bármi) nem lát. BT nem tud ilyet. (Fájl küldés van két eszköz között BT-n, de az más.)
-
ka64
tag
Spotify: ez valami telefon belítási probléma. Hogy mi, azt nem tudom. Én egy évig küszködtem redmi note 3-mal. Minden létező beállítással próbálkoztam de nem működött. (Annyit tudtam elérni, hogy ha a telefonon elindítottam a Spotifyt, akkor AA-ból következő számra tudtam lépni. De pl. lejátszási listát nem tudtam kiválasztani. Ha telefonon nem indítottam el a Spotifyt, akkor AA-ból nem indult el.) Kicseréltem a telefont mi 10-re, azzal meg minden tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest