- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Évről évre ugyanaz a játékmenet, tiszta COD lett ez a sorozat is sajnos,
-
ribizly
veterán
Ebben teljesen igazad van, de a CoD/Bf/stb. FPS játékok általában a multilayer-re (is) fókuszálnak, nem úgy, mint az AC-kben (hiába van benne, ha szinte senki sem játszik vele). És így kár őket egy lapon említeni. És amíg AC,-ből ezt a részt már teljesen ki fogom hagyni, addig a CoD-ot megveszem...
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Dinasti
senior tag
Szerencsére bőven érkeznek játékok még idén amik jobban meggyőztek a videók alapján. Bár 1 év mulva majd valami nagy leárazás keretében lehet beszerzem.
-
semetka
őstag
Kérem azt a frame rate tesztet addig elő nem rendelem, nem akarok úgy járni mint a Unityvel
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
deakpeti
tag
Egyre jobban romlik az AC
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
AAAgold
senior tag
törölték a videót...
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
davidsone
addikt
Elég madár módjára tolta a kedves játékos...
...de szerintem egy próbát megér, igazából arra vagyok kíváncsi ez is hulladék ként jön ki vagy futtatható lesz...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
addikt
Nem nezhetem meg.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Fred23
nagyúr
Nekem tetszik, csak ne Londonban lennénk! Nem szeretem a hideg helyeket, a Black Flag sokkal jobban bejött. A vonatos részről meg a Soldier of Fortune első része ugrott be.
Gépigény szörnyű lesz, szinte biztos, ráadásul tudtommal marad a dx11, a dx12-vel megvárják az egyiptomi részt.
-
ribizly
veterán
Őszintén szólva katasztrófa. Még a videót sem bírtam végignézni. Beugrottak az emlékek, hogy mennyire sokat kellett már ugyanezt végigcsinálni. Jó, persze nem volt még vonatos misszió (legalábbis itt, mert eddig vonat sem volt), de nekem már kicsit erőltetett a játékmenet. Tényleg nem tudom elképzelni, hogy ki az aki az eddigi részek után még egy AC részbe belevág... Pedig én letoltam az első részről a Unity-ig szépen mindent, de ez már nem fog menni. Akiknek tetszik kicsit irigylem, mert én a jelek szerint megcsömörlöttem.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
bepken
veterán
fuh de nagyon irritáló módon tolja a gyerek bár az is lehet, hogy ez volt az első AC játék, amivel találkozott eddig...
egyébként egy kérdés: az Abstergo szálnak van még valami értelme? őszintén szólva csak az első résszel játszottam eddig, mert nagyon sok rosszat olvastam a folytatásokról. na most a történet van annyira kiforrott, hogy emiatt végigtolja valaki a sorozatot?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest