Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Íme a PlayStation Store legnépszerűbb játékai 2019-ben Amerikában
Akit érdekel az EU-s lista:https://blog.eu.playstation.com/2020/01/09/these-were-the-most-downloaded-games-on-playstation-store-in-2019/ -
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #37 üzenetére
Mindig elfelejtem a CoD-ot. Utoljàra a 4-gyel jàtszottam, utàna semennyire sem tudott érdekelni, de biztos van valami oka hogy mindig Top1.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
bulikavagyok #37 üzenetére
Kábé.
A CoDal senki nem tud versenyezni.
Mondjuk az új rész megérdemli a sikert. -
Szerintem meg ugyanúgy a CoD lesz a No. 1, mint 2018-ban is - hiába voltak a tavalyinál sokkal ütősebb ex címek, plusz RDR 2 is.
PlayStation Store: The Top Downloads of 2018 -
adalbert1
veterán
Számomra az az érdekes, hogy ha jól látom, akkor a 10. játék az első a listán, ami exkluzív cím (Days Gone) - ezek alapján továbbra is kérdés, hogy mennyire az exkluzívok hajtják ez eladásokat, és mennyire inkább a marketing, vagy egyéb okok.
Ami még szintén érdekes, hogy a 2K NBA játékai ennyire mennek, valamelyik évben mintha azt olvastam volna (talán a 18-ról, vagy a 19-ről), hogy tele van mikro tranzakcióval - ezek szerint ez nem igazán zavarja a vásárlókat.
A DLC eladás is durva, ez a Fortnite egy aranybánya lehet a kiadójának -
Raysen623
addikt
A legtöbbet megvettek listáját is torzítja a csak multiplayer vs single player probléma. Utóbbit nyílvánvalóan nem fogják annyian megvenni, de nem csoda hiszen más kategória.
Ha szét lett volna szedve külön listába az összesítő mellett a legtöbbet megvett SP és MP játék, mint ahogyan volt DLC lista is akkor nem lenne miről beszélni. De befejezem. -
Wesder
titán
-
Raysen623
addikt
Én is több mindent veszek meg PS Store-ból meg anno Steam-en is, de nem azért nevezek valamit jó játéknak mert megvásároltam. Vásárláskor sok minden beleszól, de liginkább a hype és marketing. A játék kiválósága és sikere azonban a végigjátszás során derül ki... Egy multis címnen sok mondanivalója meg nincs. Célszerűbb lett volna szétválasztani ezért a két célközönséget a megvásárolt játékoknál is. Így almát hasonlítunk a körtéhez.
-
Raysen623
addikt
Nem a humorérzékemmel van baj szerintem...
Itt egy másik szavazás, ami egy évtizedre szól... persze más téma, de COD az sehol nincs benne, meg Fortnite. Eleve a multi orientált játékokat összeengedni a sztori közpotúakkal... -
Raysen623
addikt
Vicc az egész nálam.
-
Szakiii
addikt
válasz
hombre[EU] #19 üzenetére
Ennél a jateknal sose volt szo arrol hogy nem hentelos lesz. Gyakorlatilag elso videon mar azt mutattak hogy milyen egy hordat lenyomni. :)
-
hombre[EU]
veterán
Nekem annyira nem jött be. Reméltem,hogy húznak egy merészet, de nem. A végére itt is egy feltápolt rambo leszel aki izomból lekapja a száztagú zombizenekart. Pedig úgy vártam egy igazi kemény stealth-horror-akciót ami megszorongatja a ...de úgy látszik várnom kell a TLoU2-ig
-
Szakiii
addikt
válasz
Bad Pritt #16 üzenetére
Days gone egyébként számorma nagyon kellemes csalódás volt, nem is értem miért húzták le annyira, én iszonyat élveztem és jó volt a sztori is egy szép történet és kivételesen végre egy happy end, végre nem az volt ahol kötelezően meghal valaki. Számomra már az van teljesen elcsépelve, hogy tudod hogy a legjobban megkedvelt szereplő meghal.(kicsit spoiler) Ajánlom egyébként azoknak akiknek egyébként a műfaj tetszik. Én platinára toltam
és élveztem midnen percét.
-
hombre[EU]
veterán
Nem gondoltam volna,hogy a Superhot ennyire menō.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #14 üzenetére
Persze, csak amilyen hype volt miatta gondoltam rajta lesz a listàn.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #12 üzenetére
Ó én nagyon bírtam.
De tény, hogy nem egy olyan program ami egy COD-ot meg tudna szorongatni. Vagy bármi mást a listáról.
-
-
-
Wesder
titán
Hol van a Death Stranding? o.O
Optimista leszek, lehet a 21. helyen van, ezért nem fért fel a listàra. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #4 üzenetére
COD évek óta sikeres, de brutálisan. MÉg a sokak által "utált" részekből is elmegy 10+ millió.
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #4 üzenetére
Ezen lepődtem meg én is, meg a Fortnite-on.
-
l.skywalker
titán
Kemény, hogy a COD ahhoz képest mikor adták ki mennyire sikeres lett.
-
Wesder
titán
Nem volt egy rossz jàték a béta elején, de annyira rànőtt a BR az egészre hogy mostmàr csak a skinekre fordítjàk a legtöbb időt ahelyett hogy befejeznék az eredeti koncepciót. Az utolsó vàros a mai napig nincs kész, pedig egy 6-8 hónap kihagyàs utàn rànézve semmi sem vàltozott.
-
Wesder
titán
Jó az a DLC lista :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A fizetős programok listáját a Call of Duty: Modern Warfare vezeti, míg az ingyenes alkotások dobogójának első helyén az Apex Legends látható.
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Arch Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest