Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
"gyorsitott felvételt szeretnel" ezt nem értem!?
Terepbringásoknak, ahogy eddig is, a Gopro 7-nél is ott lesz alatta a gimbal, mert akkora elmozdulást semmi beépített nem tud lekövetni, az viszont tökéletesen nézhetővé teszi a videót. Én vettem fel Eken h9-cel is bringázás, és elkértem egy gopro 3-t és azzal is felvettem egy hasonlót, tévén nézve ugyanolyan volt mindkettő (szar
)
Szerintem a vágás, csicsázás, feliratozás stb viszi el az időt, nem az utólagos rezgéscsilapítás berakásra a vágószoftverben, szóval azt mondom továbbra is, EIS csak akkor lesz szuper, ha valamiért sokkal jobban csinálja a GP7 mint a Sony vegas, vagy Adobe akármi vágószoftverek. -
StLui
veterán
Ez jogos, ott pl elég volt a kis automata canyon fényképezőgépemet a kezemben tartani, azzal is tudtam stabilizálni ahogy vettem a fiamat. Viszont nem jöttem rá hova érdemes felrakni a kamerát, mert a sisakon nem működött, túl sokat forgatom a fejem, mellkaspánt nem jó, mert nem fordulsz annyira előre, gondolom oda kéne ez a vállpánt szerűség?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest